Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi volt a leghoszabb párkapcsolatod? És miért lett vége?
4 év volt a leghosszabb,nemrég ért véget,úgy 3-4 hónapja.A vége pedig az volt,hogy kihűltek az érzései a srácnak,magyarúl rám unt...ehhez az vezetett,hogy folyton folyvást egymáson lógtunk,már-már ott is laktam náluk,nem volt olyan nap,hogy ne találkoztunk volna.Kifogytunk egymásból,nem voltak "titkaink".A másik ok pedig a féltékenység oda-vissza,ezekből meg apró viták,aztán már nagyobb veszekedések.Én szerettem Őt nagyon,hiszen elsők voltunk egymásnak,azt hiszem Ő is szeretett engem...de túl fiatalok voltunk és éretlenek egy komoly kapcsolathoz.Ha most jöttünk volna össze lehet másképp lenne.
Viszont azóta (2 hónapja)van egy másik barátom akit nagyon szeretek:) sikerűlt elfeledtetnie az exet.És nagyon jó vele.Nagyon aranyos és kedves srác volt az elöző,és tisztelem,becsülöm Őt,de a mostani még fontosabb számomra.
20/L
Idén volt a 20 éves évforduló.
Megvagyunk öregszünk.
41/F
3 év volt, és egy hónapja, hogy vége lett. Már vagy egy éve éreztem, hogy nem az igazi az egész, de nem mertem lépni, és áltattam magam, hogy szeretem. Az utolsó csepp az volt a pohárban, amikor megismerkedtem egy sráccal, aki a mostani barátom, és olyan lángolás alakult ki köztünk, mint előtte még senkivel.
19/N
3 év, és azért lett vége, mert felszállt a rózsaszín köd, és megláttam a hibáit, olyan hibák voltak ezek amikkel képtelen lettem volna együtt élni. Pedofil hajlam, nem dolgozás, pénz elivása, játékgépbe dobása és a sok, sőt állandó hazudozási. Nekem ez nem kellett.
23L
Olyan érdekes átlagosan mindenki 3 év után szakított a párjával!
Amugy Én 3 éve vok együtt a barátommal!
20L Ö 27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!