Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi volt a leghoszabb párkapcsolatod? És miért lett vége?

Figyelt kérdés
kort és nemet is írjatok légyszives
2009. nov. 11. 09:27
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
18 lány vagyok, 3év a leghosszabb kapcsolatom, ami még most is tart, és nagyon szuper!:)
2009. nov. 11. 19:12
 22/31 anonim ***** válasza:

4 év volt a leghosszabb,nemrég ért véget,úgy 3-4 hónapja.A vége pedig az volt,hogy kihűltek az érzései a srácnak,magyarúl rám unt...ehhez az vezetett,hogy folyton folyvást egymáson lógtunk,már-már ott is laktam náluk,nem volt olyan nap,hogy ne találkoztunk volna.Kifogytunk egymásból,nem voltak "titkaink".A másik ok pedig a féltékenység oda-vissza,ezekből meg apró viták,aztán már nagyobb veszekedések.Én szerettem Őt nagyon,hiszen elsők voltunk egymásnak,azt hiszem Ő is szeretett engem...de túl fiatalok voltunk és éretlenek egy komoly kapcsolathoz.Ha most jöttünk volna össze lehet másképp lenne.

Viszont azóta (2 hónapja)van egy másik barátom akit nagyon szeretek:) sikerűlt elfeledtetnie az exet.És nagyon jó vele.Nagyon aranyos és kedves srác volt az elöző,és tisztelem,becsülöm Őt,de a mostani még fontosabb számomra.

20/L

2009. nov. 11. 22:27
 23/31 anonim ***** válasza:

Idén volt a 20 éves évforduló.

Megvagyunk öregszünk.

41/F

2009. nov. 11. 23:12
 24/31 anonim ***** válasza:

3 év volt, és egy hónapja, hogy vége lett. Már vagy egy éve éreztem, hogy nem az igazi az egész, de nem mertem lépni, és áltattam magam, hogy szeretem. Az utolsó csepp az volt a pohárban, amikor megismerkedtem egy sráccal, aki a mostani barátom, és olyan lángolás alakult ki köztünk, mint előtte még senkivel.

19/N

2009. nov. 13. 07:43
 25/31 anonim ***** válasza:

3 év, és azért lett vége, mert felszállt a rózsaszín köd, és megláttam a hibáit, olyan hibák voltak ezek amikkel képtelen lettem volna együtt élni. Pedofil hajlam, nem dolgozás, pénz elivása, játékgépbe dobása és a sok, sőt állandó hazudozási. Nekem ez nem kellett.

23L

2009. nov. 13. 07:58
 26/31 anonim válasza:
17 éve vagyunk együtt. ebből 14 év házasság. voltak gondok, problémák, kisebbek nagyobbak, de a kölcsönös, összhang, az együtt akarás , összetartozás mindig megoldotta. most is gondokkal küzdünk, de ami biztos, hogy mind a ketten egymást akarjuk. szeretjük egymást. ha valamelyikőnk maga alatt van, akkor felrázza a másikat. támogatjuk egymást, igazi jóban- rosszban. van 3 gyönyörű, okos gyermekünk is. azt hiszem bátran mondhatom azt, hogy a családom, egy fantasztikus család. én 33/L a párom 35/f.
2009. nov. 13. 08:07
 27/31 anonim ***** válasza:

Olyan érdekes átlagosan mindenki 3 év után szakított a párjával!

Amugy Én 3 éve vok együtt a barátommal!

20L Ö 27F

2009. nov. 13. 08:25
 28/31 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, jöhet még (:
2009. nov. 13. 08:30
 29/31 anonim ***** válasza:
18 év, ebből 16 házasság, önzőség, tapasztalatlanság, önismeret hiánya mindkét részről, emiatt lett vége. A mostani 4 éve tart, nagyon melós, de megéri belefektetni az energiát. Enélkül nem megy. Becsületesen bevallotta lentebb egy srác, hogy ő erre nem képes. Ez is valami, mert ha már felismerte hogy ez hibája, innen tud rajta változtatni, ha akar. Sokan idáig sem jutnak. 34/l
2009. nov. 13. 08:55
 30/31 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, nem 12 évesen kezdtem, ahogy a számokból kiderül, hanem átfedés volt a két kapcsolat között. Megcsaltam a volt férjem, ez volt a végkifejlet.
2009. nov. 13. 08:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!