Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándultam vagy csak egy hullámvölgy?
20 éves nő vagyok. Majdnem 2 éve együtt vagyok párommal és távkapcsolatban élünk (de ez sose jelentett problémát). Külsőleg a tökéletes ideálom és a tökéletes "férjnek való".
Mostanában úgy érzem, hogy valamiért nem vonzódom annyira hozzá. A kapcsolatunkból mintha eltűnt volna a tűz. Legutóbbi buliban egy hajszál választott el attól, hogy elcsábítson egy másik férfi. Félek, hogy ha most szakítok vele akkor nagyon meg fogom bánni és még egy ilyen figyelmes embert nem találok aki ennyire szeretne.
Szerintetek ez lehet egy hullámvölgy ami elmúlik és minden visszatér a rendes kerékvágásba? Hogyan tesztelhetném le magamon, hogy "mit is akarok"?
Minden kapcsolatban elmúlik idővel a rózsaszín köd, általában másfél-három év elmúltával. Ez teljesen normális velejárója a kapcsolatoknak (ha szakítanál, a következő kapcsolatodban is ugyanez történne).
Meg kell tanulni dolgozni a kapcsolatért, mindkét félnek, nem csak elvárni, hogy ő működtesse, tegye izgalmassá, hanem neked is odafigyelni a másik igényeire, és azt adni neki, amire vágyik. Meg kell tanulni kommunikálni, elmondani az igényeinket. Ha elkezdesz tudatosan tenni a kapcsolatért, abból érzések is születnek. Ha azonban csak elvárod, hogy jöjjön valami érzés, akkor nem fog.
A kapcsolatokhoz fel kell nőni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!