Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Családos pasi és családos nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családos pasi és családos nő között meddig tarthat a viszony? Mik lehetnek a buktatók?

Figyelt kérdés
2013. okt. 16. 12:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Sok-sok évig tarthat, ha egyikőtök sem akar többet viszonynál.
2013. okt. 16. 12:37
 12/24 anonim ***** válasza:
Az AIDS ;) Remélem!
2013. okt. 16. 12:39
 13/24 anonim ***** válasza:
életük végéig
2013. okt. 16. 12:42
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
#13 jól mondod, volt ilyen ismerősöm (igaz, a nő egyedül élt) ... aranyos volt a bácsi amikor a piacra járt, jobb kezében szatyor a családnak, bal kezében Margitkának ... és érdekes, hogy senki nem köpködte őket
2013. okt. 16. 12:45
 15/24 anonim ***** válasza:

2-es és 10-es leírt mindent!

Szerencsére még nem voltam ilyen helyzetben, de már láttam a baráti körben több ilyet is.

2013. okt. 16. 12:49
 16/24 anonim ***** válasza:

10-essel egyetértek, kiegészítve azzal, hogy van olyan, hogy a nő beéri a szerető szereppel, komporomisszumként, és addig tart, amíg szerelmes a pasiba, aztán rájön, hogy megalázó helyzetben volt (vagy tudatára ébred, mert addig elnyomta magában).

Ha csak puszta szexről van szó, az sem marad úgysem úgy sokáig, mert előbb-utóbb valalmelyik fél beleszeret (inkább a nő) a másikba.

Szóval butaság és sz ar helyzet, de én nem dobok követ senkire, mert nem állíthatom, hogy én soha, de soha nem tennék ilyet. Aki ezt állítja, az nagyon öntelt.

2013. okt. 16. 12:49
 17/24 anonim ***** válasza:
Általában ez lebukásig szokott tartani.
2013. okt. 16. 12:59
 18/24 anonim válasza:
Kikezdté 6 pujás emberrel?
2013. okt. 16. 13:08
 19/24 A kérdező kommentje:
Nem, csak 2 gyereke van neki is és nekem is. Nem kezdtem ki vele, így alakult....
2013. okt. 16. 13:09
 20/24 anonim ***** válasza:

Sztem olyan nagyon hosszú viszonyra ne számíts. Énnekem pl volt 2 munkatársam ugyanebben a szituban, de amint egyik elment a cégtől ott is volt a dolog vége.

Ha a saját családotokban valami gond akad pl a gyerekekkel, nyilván akkor az lesz az első, hogy akkor rohanni kell haza.

Max ha tart kb 1 évig a viszony és komolyabban gondoljátok, akkor meg lehet állapodni a párjaitokkal. Viszont akkor a zsebetekbe is jobban bele kell nyúlni.

2013. okt. 16. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!