Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Családos pasi és családos nő között meddig tarthat a viszony? Mik lehetnek a buktatók?
2-es és 10-es leírt mindent!
Szerencsére még nem voltam ilyen helyzetben, de már láttam a baráti körben több ilyet is.
10-essel egyetértek, kiegészítve azzal, hogy van olyan, hogy a nő beéri a szerető szereppel, komporomisszumként, és addig tart, amíg szerelmes a pasiba, aztán rájön, hogy megalázó helyzetben volt (vagy tudatára ébred, mert addig elnyomta magában).
Ha csak puszta szexről van szó, az sem marad úgysem úgy sokáig, mert előbb-utóbb valalmelyik fél beleszeret (inkább a nő) a másikba.
Szóval butaság és sz ar helyzet, de én nem dobok követ senkire, mert nem állíthatom, hogy én soha, de soha nem tennék ilyet. Aki ezt állítja, az nagyon öntelt.
Sztem olyan nagyon hosszú viszonyra ne számíts. Énnekem pl volt 2 munkatársam ugyanebben a szituban, de amint egyik elment a cégtől ott is volt a dolog vége.
Ha a saját családotokban valami gond akad pl a gyerekekkel, nyilván akkor az lesz az első, hogy akkor rohanni kell haza.
Max ha tart kb 1 évig a viszony és komolyabban gondoljátok, akkor meg lehet állapodni a párjaitokkal. Viszont akkor a zsebetekbe is jobban bele kell nyúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!