Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltaszítottam magamtól egy lányt, de megbántam vissza lehet fordítani valahogy?
Megismerkedtem egy lánnyal, flörtöltünk rengeteget, kiderül, hogy van barátja, ezután módszeresen direkt elkezdtem olyanokat mondani neki, amit tudtam hogy nem tetszik..
Magamról mondtam dolgokat amik nem igazak(oltottam saját magam, hogy ne legyen színpatikus neki)
Direkt nyomúltam rá, mivel köztudott ha valaki nagyon keresi a másikat és biztos benne hogy a másiknak bejön és többet akar akkor kicsit hátrébbléphet a másik fél, besokal.
Szóval ezt a lányt sikeresen eltaszítottam magamtól mivel volt barátja és nem volt elég bátor ahhoz hogy szakítson vele pedig régóta akart, aztmondta akkor szakít csak vele ha én biztosan ott leszek neki, és ne mvágom át.
Régen engem egy lány így hagyott el, hogy mást összeszedett ez nagyon nem volt szímpatikus, és ezért kezdtem el taszítani.
De rájöttem, hogy amilyen szikra volt közöttünk, stb az nagyon ritka, de most már egyáltalán nem keres a lány.. stb múltkoriban több órát skypoltunk pár napja már semennyit stb...
vissza bírom fordítani az adott helyzetet, mert még is szeretnék vele kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!