Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, hogy altalaban a szep lanyok sikeresek, szerencsesek?
Mert ezt vettem eszre...
Koszonom a valaszokat! :)
Vonzás törvénye..
Aki szép, az valószínű jól érzi magát a bőrében, pozitív az élet szemlélete és ezáltal be vonza magához a jó dolgokat.
Utolsó kommentelőnek: ne az osztálybanodban lévő menő gyerekekre hajts, és akkor szerencsésebb leszel a fiúknál.
Nézz utána a "holdudvarhatás" pszichológiai jelenségnek. :) Bemásolok neked egy rövid összegzést ezzel kapcsolatban:
"A holdudvarhatás olyan hajlam, amikor is a többiek valamely személy pozitív vagy negatív jellemvonását kiterjesztik személyiségének más területeire is. Például, az alkalmazottam, Biff, az elmúlt három napban elkésett a munkából; én észreveszem és arra a következtetésre jutok, hogy Biff lusta és nem törődik a munkájával.
Sok lehetséges oka lehet annak, hogy Biff elkésett – talán lerobbant az autója, a gyermekére vigyázó személy nem érkezett meg vagy rosszak voltak az időjárási viszonyok. A probléma az, hogy egy negatív szempont miatt, aminek alakulását lehet, hogy Biff nem is képes befolyásolni, azt feltételezem róla, hogy rossz dolgozó.
Érdekes tény: A „vonzó külső konvenció”, azt takarja, amikor az emberek azt feltételezik, hogy az előnyös külsejű személyek más kívánatos tulajdonságokkal is rendelkeznek, mint a boldogság, siker és intelligencia. Ez önbeteljesítő jóslattá válik, amikor a fizikailag vonzónak tartott emberek kitűntetett bánásmódban részesülnek, mint amilyen a jobb munkalehetőségek és magasabb fizetés."
Mivel szépek,magabiztosak és nincs gond az önbizalmukkal sem.->Elhiszik magukról,hogy meg tudják csinálni ezt vagy azt és mivel elhiszik,így sikerül is nekik.
Ennyi a titok.Ha elfogadod magad olyannak,amilyen vagy,akkor Te is lehetsz sikeres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!