Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzett már valaki hozzám hasonlóan? Túl jó nő a csajom
Ő életemben a 4-dik nő, és gyakorlatilag 10/10-es. Az eddigieket messze felülmúlja. Bármelyik barátomnak megmutatom, leesik az álluk, hogy milyen baromi jó nőt szedtem össze. Nem tartom magamat se rossz pasinak, de egy ilyen nő (akit valószínű tucatszám közelítenek meg) azt gondolná az ember megválogatja a társát és elvárja, hogy meghódítsák.
Viszont olyan lelkesnek tűnik a csaj, már rögtön az elején puszik, kézenfogva járkálás a városban. Bemutat a barátainak stb... kicsit mintha én lennék neki a főnyeremény. Ami hízelgő, meg nagyon jó érzés, csak
Már vertek nagyon át, és fosok kicsit.
Merjem bele élni magam? Attól félek, hogy megint csalódni fogok, ő meg mondjuk csak pénzes pasit akar, vagy valami hátsó szándéka van...
Mondjuk ha nem jönnék be neki, akkor valószínű nem lenne ilyen lelkes, csak pont amennyire kell, hogy ne fogjak gyanút.
Véleményetek? legyek óvatos, és majd meglátom úgyis?
Honnan tudod, hogy ő mit talál benned?
Én elég jó nő vagyok, de kifejezetten ódzkodtam mindig is a túl jóképű fiúktól. Inkább egy átlagos, de kedves fiút szerettem volna mindig, akiben bízhatok, és nem kell mindig attól rettegnem, hogy mikor szeretik el tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!