Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érzett már valaki hozzám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzett már valaki hozzám hasonlóan? Túl jó nő a csajom

Figyelt kérdés

Ő életemben a 4-dik nő, és gyakorlatilag 10/10-es. Az eddigieket messze felülmúlja. Bármelyik barátomnak megmutatom, leesik az álluk, hogy milyen baromi jó nőt szedtem össze. Nem tartom magamat se rossz pasinak, de egy ilyen nő (akit valószínű tucatszám közelítenek meg) azt gondolná az ember megválogatja a társát és elvárja, hogy meghódítsák.

Viszont olyan lelkesnek tűnik a csaj, már rögtön az elején puszik, kézenfogva járkálás a városban. Bemutat a barátainak stb... kicsit mintha én lennék neki a főnyeremény. Ami hízelgő, meg nagyon jó érzés, csak

Már vertek nagyon át, és fosok kicsit.

Merjem bele élni magam? Attól félek, hogy megint csalódni fogok, ő meg mondjuk csak pénzes pasit akar, vagy valami hátsó szándéka van...

Mondjuk ha nem jönnék be neki, akkor valószínű nem lenne ilyen lelkes, csak pont amennyire kell, hogy ne fogjak gyanút.

Véleményetek? legyek óvatos, és majd meglátom úgyis?

2013. okt. 15. 19:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
gazdag vagy?
2013. okt. 15. 20:03
 12/18 A kérdező kommentje:
van pénzem, nem vagyok k...a gazdag, de nélkülöznöm se nagyon kell... szerencsére, és ezzel sose kérkedtem, és mindig igyekszem erről az oldalamról keveset mutatni, hogy ne ezért akarjon velem senki se összejönni...
2013. okt. 15. 20:06
 13/18 A kérdező kommentje:
magyarul nem vagyok az a ripacskodó fekete BMW-s sznob
2013. okt. 15. 20:08
 14/18 anonim ***** válasza:
És milyen átverésre gondolsz? Olyan sok a pénzed, vagy mi?
2013. okt. 15. 20:50
 15/18 anonim ***** válasza:
Legyél boldog. Ha folyamatosan csak gyanakszol, az megmérgezi az egész kapcsolatot. És a puszi, kézfogás igenis nem korai. Amikor én jöttem össze a barátnőmmel, akkor mi "szeretlek"-kel indítottunk, és kapásból ölelés, kézfogás, puszi. csak annyit mondhatok: szerencsés ember vagy
2013. okt. 15. 21:02
 16/18 A kérdező kommentje:
igazatok van, annyi normál pénztárcájú pasi van, miért engem találna be...
2013. okt. 15. 21:42
 17/18 anonim ***** válasza:
Hülye vagy. Élvezd az életet, szeresd, aztán majd lesz valahogy. De ha ezen agyalsz folyamatosan, csak azt éred el, hogy mindenhol jeleket látsz és esetleg eltaszítasz magadtól egy olyan embert, aki tényleg szeret.
2013. okt. 15. 22:58
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudod, hogy ő mit talál benned?

Én elég jó nő vagyok, de kifejezetten ódzkodtam mindig is a túl jóképű fiúktól. Inkább egy átlagos, de kedves fiút szerettem volna mindig, akiben bízhatok, és nem kell mindig attól rettegnem, hogy mikor szeretik el tőlem.

2013. okt. 16. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!