Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már ilyen helyzetben? Mit tettetek?
Az elmúlt 3 hétben többször vitt vacsizni a párom, apróságokat kapok tőle. DE! Beszélgetés közben olyan dolgokat mond, és idéz vissza amiket nem én mondtam, nem én szeretem azt a zenét, kaját stb... Úgy voltam kicsit feledékeny. Rengetegszer fordult elő, hogy amit írt nekem, az nem vágott a beszélgetésbe. Tegnap este kaptam tőle beszélgetés közben egy üzenetet ami egyértelműen egy másik lánynak címzett. Mikor rákérdeztem elterelte a témát, kicsit később visszakanyarodtam és újra rákérdeztem. Dührohamot kapott, csak azt írta, h nem volt semmi, miket feltételezek róla... De nem feltételeztem semmit, csak rákérdeztem, hogy azt kinek küldte, a végén már káromkodott, aztán elmondta, hogy nagyon szeret és elterelte a témát.
Úgy érzem, hogy megcsal, de amíg nincs rá közvetlen vagy közvetett bizonyítékom, addig nem akarom ezt felhozni neki.
Veletek már történt hasonló? Megcsal, vagy ismerkedik a hátam mögött?
Annyi, hogy az egyetemen nem beszélhetek fiúkkal miatta, múltkor csak megemlítettem, h beszélgettem valakivel az airsoftról (ez egyébként a párom hobbija, mindent megtesz,hogy népszerűbb legyen), kiakadt, hogy minek beszélek fiúkkal, de az teljesen természetes, hogy ő
beszélget meg játszik a lány osztálytársaival.
Mindketten 20 évesek vagyunk, én vagyok a lány.
Tapasztalatból mondom, hogy 90%-ig igaz, hogy kavar más lányokkal a hátad mögött.
Az én egyik ismerősöm is így viselkedett a barátnőjével, nem mehetett sehova, nem beszélgethetett senkivel, miközben ő kefélte a jobbnál jobb csajokat, szinte naponta.
Az én exem pedig szintén ilyen kis manipulatív szemétláda volt, hogy ha más lányokkal beszélgettem, már ment a rinya, de őt nem zavarta, hogy társkeresőkön "ismerkedik"... Ráadásul később megtudtam, hogy engem is össze-vissza csalt.
Bizonyíték kell? Valahogy lépj be a facebookjába, vagy valami társkeresős profiljába és olvasd vissza az üzeneteket.
A társkeresőről már rég eltüntette magát, nagyon helyre tettem, mikor megtudtam. A facebookjával nem megyek semmire, nem ott beszélget, hanem xfire-ön... Az övé még nem a frissített változat, nem menti el a beszélgetéseket, mint az enyém. :/
Elméletileg dolgozik, de 2kor vége van a munka idejének, folyton hívogatom, de nem veszi fel. Sőt, reggel óta be sem lépett a gépébe, szóval nem tudom most mi van.
ijeszd meg egy alkalommal.
Hirtelen írd neki majd, hogy te tudsz mindenről, tudod, hogy megcsal és jobb, ha nem tagadja. A reakciójáról fogod látni majd, mi a helyzet, de merem állítani, hogy megcsal.
Ha pedig ellenkezik, te állj ki, mondd, hogy kár is tagadnia, inkább most legyen őszinte és vallja be neked.
Csak ki kell húzni belőle, óvatosan, higgadtan, és amíg nem mondja ki, ne sugalld a szakítást, mert akkor csak tagadja majd.
Én mindenképp így tennék...
Ez mondjuk egy nagyon jó ötlet. Exem volt barátja is állandóan megérezte, ha az exem kavart más fiúkkal és mindig szembesítette úgy, hogy nem is tudott valójában semmiről. Mindig kiderült a turpisság.
Én ezt megpróbálnám, mert nem rossz ötlet. :)
Én azt gondolom,hogy elsősorban próbálod magad nyugtatni,és bebeszélni magadnak,hogy mi miért van.Ha úgy van,ahogyan írod,hogy ez egy pici bosszú,az is durva tőle,mert inkább le kellene ülni megbeszélni a dolgokat,nem így viselkedni.
Továbbra is azon a véleményen vagyok,hogy van valakije.De ne legyen igazam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!