Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menthető még ez a kapcsolat? Voltatok már ilyen helyzetben? :, (
Nos mint férfi, én átlátom a helyzetet. Nem azért mert voltam már ilyen nővel, csak látom hogy haveri körben ez most trendi.
Két opció közül választhatsz:
1) Leülsz vele, komolyan a szemébe nézel, és megmondod neki ezeket a dolgokat amiket most leírtál. Nem is kell változtatni rajta. Szereted, évekig szeretted, és nem akarod elveszíteni, de nagyon rosszul esik amit csinál, és úgy érzed ez nincs helyén. Mint PÁR oldjátok meg, ha ő is akar téged, és ha más nőkre néz nem baj, de akkor ne legyen veled, és mondja ki azt hogy "nincs már meg az a nagy szerelem benne" és csak "kötődik" megszokásból. (bocsi a kifejezésért, de sajnos ez a lényege) :(
2) Leülsz vele, és kidobod. Ez nehezebb lesz, de elmondom neked én is ezt tartom jobbnak a leírtak alapján. Az ilyen férfiak ha 1x félre kacsintanak, többször is megteszik. Nyugtathatod magadat hogy "jajj nem, mert szeret", de az az igazság, hogy ezek szerint annyira már nem szeret. Hisz megfordult a fejében. A tettlegességig ugyan nem jutott el, de nem sokra járt tőle.
A döntés a tiéd!
24/F
És nem ismerek magamra, mert én nem ilyen lány voltam, büszkeség volt bennem és tartás, és mindig elértem hogy harcoljanak értem (2 barátom volt eddig vele együtt) de ő is több hónap volt mire meghódított.
"Büszkeség volt bennem és tartás, és mindig elértem hogy harcoljanak értem"... és TE mit tettél cserébe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!