Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik lanybaratom meg en kicsit megfaztunk es othon gubbasztunk meg unatkozunk. Mitcsinaljunk?
vmi kevésbé bunkó választ is fel tud fogni -_-
szerintem gyógyulgassatok,és utána csináljatok bármit is,mert rosszabbodhat az állapototok,lázasak,ill. ha már lázasak vagytok,akkor lázasabbak lehettek,és halálos is lehet sajna ><...szaaal: sok-sok pihi ^^
jó gyógyulgatást :D
18:54 na, te se vagy egy agyonművelt...
gubbasztás: ücsörgés, szomorkodás, roskadás stb.
Bocs az off-ért, de nem hagyhatom szó nélkül szegény kettővel előttem írót. Van egy vicc:
Fiatal hzaspár ír levelet a nászútról a szülőknek. "Itt monden uncsi, egész nap esik, mi meg csak gubbasztunk a szobában." Anyuci erre: "Te apjuk, mi az a gub?"
/Gyengébbeknek: gubBASZTUNK/
18:54-es vagyok. Szóval nem vagyok agyonművelt? :D Akinek egy ilyen egyértelmű poén nem esik le annak szivemből gratulálni tudok csak xD. Ügyi vagy, humorérzék = 0 ...
Ne nézz már ilyen hülyének légyszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!