Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom miert nem tud megbaratkozni a multammal?
Figyelt kérdés
8 honapja vagyunk egyutt, elotte 2 baratom volt. Mindig roluk kerdezget, hogy mit csinaltam veluk, szerettem-e oket, eleg gyakran haragszik miattuk, pedig semmi rosszat nem mondok neki. Nem tudja feldolgozni, hogy elotte volt mar baratom, pedig 16 eves vagyok.. Ha en kerdezek tole, o sose valaszol mert kellemetlen, de engem addig nem hagy beken, amig nem mondom el..Mit csinaljak? O 19 eves.2013. okt. 13. 21:23
11/14 anonim válasza:
3-as szerintem meg túlzásokba estél! Ugyan miért ne lehetne 16 évesen 2 exbarátja valakinek?? Istenem, miért kell már mindenen ítélkezni... Mondjuk 14 évesen összejött valami ari sráccal, fél évig együtt vannak, majd fél év múlva lesz még egy? Nem kell minden tudás nélkül vádaskodni! Néhányan nagyon túlzásba viszik itt a neten. Attól hogy volt két gyerekszerelme valakinek, még nem egy ribike... Vagy minimum addig ne ítélkezz, amíg erről nem kapsz hiteles információt.
12/14 A kérdező kommentje:
Ezt nem mondtam, en is hibas vagyok sok mindenbe. Senki sem artatlan, mindenki csinal butasagot. Te is. En is. :)
Tavkapcsolatban elunk, ez is belenk taplalja a feszultseget, ezert gyakran veszekszunk. Akkor kerulnek ezek szoba, hogy miert csinaltam ezt meg azt.. de errol nem tehetek, semmi olyat nem csinaltam, ami korai lenne, megis a fejemhez vagja. Probalom vele megbeszelni, megkerdezem, hogy miert zavarja, hisz neki is volt mar sok baratnoje.. de nem tudja megindokolni, ezert nem tudok valtoztatni.
2013. okt. 13. 21:48
13/14 A kérdező kommentje:
11#
En is igy gondolom, az elso kapcsolatom 13 evesen kezdodott, 14 honapig tartott, utana par honapra volt meg egy. Nem ertem, ez miert sok..
2013. okt. 13. 21:51
14/14 anonim válasza:
Kérdező, szerintem csak gondolkodj már logikusan, és a barátodnak is mondd el, hogy teljesen felesleges a múltról kérdezgetnie, meg azért leszólnia, hogy régen mit csináltál, ezen már nem tudsz változtatni, és akkor még nem is volt köze hozzád, mi jogon dumál most bele?! Ez egy nagy baromság. Nagyon gyerekesen viselkedik a srác, próbáld megértetni vele, hogy ezzel álljon le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!