Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy újra kapcsolatot akarjon velem?
Már egy éve odavagyunk egymásért ezzel a lánnyal, csoporttársak vagyunk az egyetemen. A vonzalom az első találkozásunktól kezdve megvan, odamentem hozzá az óra végén és egyből megvolt a közös hang. Onnantól teljesen magától értetődően alakult, hogy jóban legyünk egymással... csak sajnos még előttem kicsivel elkezdett alakulni a kapcsolata egy sráccal, így hát vele jött össze, de láttam rajta, hogy lenne esélyem. 5 hónapig voltak együtt, addig én napi szinten beszélgettem vele, és a vége felé már láttam rajta, hogy szerelemmel néz rám és engem akar (jól láttam, mivel 1-2 héten belül szakított is ezután). Akkor pár hónapig velem volt, ez volt életem legjobb időszaka, én sose voltam még szerelmes, kapcsolatot meg aztán főleg nem akartam senkivel, pedig mindig a szép és népszerű lányok vettek körül, de nem volt bennük semmi, amitől azt éreztem, hogy komolyabban érdekelne bármelyik is. Nála viszont tudtam, hogy ő kell nekem. Nagyon sok mindenben hasonlítunk, és igazi önfeledt kapcsolatunk volt, de szakított velem (annak ellenére, hogy szerelmes), mert hogy ez nem olyan kapcsolat, mint amiről ő álmodik, én túl komolytalan vagyok szerinte, semmit nem mondok az érzelmeimről, nem vagyok egy ideális barát-jelölt, meg igazából nekem biztos csak teher az egész kapcsolat, mert csak kényszerből találkozom vele. Ötletem sincs, hogy ezeket a dolgokat honnan szedte, de a szakítás óta már eltelt lassan 3 hónap és azóta is minden napunkat együtt töltjük az egyetemen és néha még utána is együtt vagyunk. És ugyanazzal a szerelmes, vágyakozó tekintettel néz rám, mint korábban, sőt...
De akárhányszor felhozom a témát, elutasít, hogy ő nem akar ilyen emberrel együtt lenni, mert biztosan átverném és csalódna bennem.
Hogy győzhetném meg az ellenkezőjéről? Az egy dolog, hogy előtte nem volt kapcsolatom és talán túl sokat és túl őszintén beszéltem neki a korábbi dolgaimról, hogy hogy álltam egyes lányokhoz, de őket nem szerettem, belé viszont tényleg szerelmes vagyok és semmi másra nem tudok gondolni. És azóta se voltam képes mással még egy csókra se...jó, egyszer mégis, de akkor is amint becsuktam a szemem őt láttam magam előtt, és legszívesebben ellöktem volna magamtól azt a másik lányt, mert nem kell.
Ő kell nekem, és ezért gyakorlatilag bármit megtennék. Hogy lehetne újra esélyem nála?
Csáooo...szerintem próbáld meg amit javaslok:P
1.mond azt neki hogy ti csak barátok lehettek( fordítva gondold el a helyzetet+mi kell jobban mint amit nem kaphatsz meg?!)
2.legyél titogzatosabb mert pl kit nem izgat mi van a titogzatos és relytéjes ajtó mögött. Hidd el ő is ki akarja majd nyitni az ajtódat ;)
Pl én azt csináltam hogy egy csajjal kavartam. Majd egy ideig ez megszünt. De egyszer ráírtam egy kérdéssel és vissza kérdezett hogy "miért kérdezted" =>csak úgy érdekelt de mindegy...és újra beszéltünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!