Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti laknátok így a párotokkal?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy mind a ketten vidékiek vagyunk, felénk semmilyen lehetőség nincs, ezért kitaláltuk, hogy a fővárosba költözünk, amúgy is szerettünk volna mind a ketten. Elég hamar találtunk is munkát mind a ketten, most már Budapesten is lakunk egy ismerősnél, aki felajánlotta, hogy amíg nem találunk albérletet, addig nála nyugodtan lakhatunk. El is kezdtük nézegetni a kiadó lakásokat, de ami elfogadható áron van az mind olyan, hogy rajtunk kívül már laknak, tehát csak kiadó szoba. Tegnap néztünk egy nagyon szépet, ami nagyon tetszik, jó környéken is van, árban is jó, miénk lenne a nagy szoba, de van még 2 kis szoba, amikben 1-1 fő lakik ( 1 lány, 1 srác) Nekem nagyon tetszik, de kicsit bizonytalan vagyok, hogy másokkal együtt lakni milyen lesz? Pedig spórolni csak így tudunk.2013. okt. 13. 10:21
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem olyan vészes. Megbeszélitek pároddal, hogy max. télen kibírjátok és tavasszal kerestek újat :)
2/5 anonim válasza:
Én biztos nem költöznék két idegenhez, de ti tudjátok mi a fontosabb.
3/5 anonim válasza:
Szerintem ha tetszik a lakás akkor nyugodtan vágjatok bele kitudja talán még jó is lesz ilyet is kipróbáltok milyen másokkal együtt élni később meg ha elég pénzetek lesz gondolom úgyis elköltöztök kettesben :)
4/5 anonim válasza:
Nem gáz sztem. Ismerek ilyen testvérpárt is. Együtt laknak a párjaikkal 4-en. Külön külön szobában. Csak a konyha és fürdőszoba a közös. Igaz veszekedésektől nem mentesek a napjaik. Pl. elfelejtették bezárni az ajtót, fürdőszoba, közös hűtőben a kaja, WC :)
Mikor vendég voltam náluk, tanúja voltam már sokszor az ilyen helyzeteknek.
Számtalan ok, hogy balhézásra kerüljön a sor.
DE!!! Ha tudtok egymáshoz alkalmazkodni semmi gond nem lesz. Ki lehet bírni.
Nem minden ember egyforma. Én aszondom semmi akadálya.
5/5 anonim válasza:
Biztos , hogy nem. Tudod kiakarna ilyen putriba lakni, 2 vadidegennel, aki éjszaka közepén kirabol .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!