Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nem tudok boldog lenni egyedül?

Figyelt kérdés

Látom másokon, hogy nekik nem hiányzik egy társ. És sosem értettem, hogy nekem akkor miért. Lehetséges, hogy a többi ember ennyire jól megjátssza magát, ami nekem nem megy?

Annyira szeretnék egyedül is boldog lenni, de egyszerűen nem érzem jól magam így.

2013. okt. 12. 21:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Az ember társas lény
2013. okt. 12. 21:34
 2/9 Pain for Pleasure ***** válasza:
Mi az akadálya, hogy ne legyél egyedül?
2013. okt. 12. 21:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem megjátsszák maguk vagy van egy mocskos, sötét titkuk...
2013. okt. 12. 21:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Ismerkedj, találj magadnak valakit. Ha pedig nem sikerül... Ne erre koncentrálj. Ez az életnek csak egy kis részlete, egyedül és párkapcsolatban is ugyanolyan boldognak lehet lenni, a többiek így gondolkoznak, ezért nem látszik rajtuk, hogy magányosak.
2013. okt. 12. 21:37
 5/9 anonim ***** válasza:
nekem nem hiányzik senki mert csak a munkámnak élek. volt barátnőm, de szakítottam vele mert elvette az időt a munkától. és igenis boldog vagyok így. 22/F
2013. okt. 12. 21:42
 6/9 A kérdező kommentje:
Kettes: egyszerűen nem akar összejönni. Nagyon nehéz...mindig van valami, ami miatt nem jön össze.
2013. okt. 12. 21:43
 7/9 Pain for Pleasure ***** válasza:
Egyszer majd összejön és kárpótolni fog minden egyedül eltöltött évedért. :)
2013. okt. 12. 21:47
 8/9 anonim ***** válasza:
"Mi az akadálya, hogy ne legyél egyedül?" Ez nem mindenkinek adatik meg.. van aki így születik,nem megy neki az ilyesmi h iába akarja. Tapasztalatból mondom,Pedig ha én nem akartam volna kapcsolatot akkor senki sem, és mégis így is itt vagyok 26 éves szűz ként
2013. okt. 12. 22:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Az emberek különböznek. Van, aki tényleg nem igényel társat.

Egyébként konkrétan mivel próbálod boldoggá tenni az egyedüllétet?

2013. okt. 12. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!