Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért félek attól, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek attól, hogy egyedül maradok?

Figyelt kérdés

31 éves átlagosnak mondott férfi vagyok kis túlsúllyal, eddigi életemben komoly kapcsolatom még nem volt, amiért tudom, hogy részben én is biztos hibás vagyok. Eddig megvoltam így is, de most elkezdett nagyon zavarni, bántani a dolog és elkezdtem komolyan rettegni attól, hogy egyedül maradok, ha 31 évig nem jött össze, akkor ezután miért jönne össze, félek attól, hogy olyanná válok, mint egyik ismerősöm, aki az ötvenes éveiben jár és egy besavanyodott, nőgyűlölő agglegényé vált. Nem akarok ilyenné válni és egyedül maradni. Könnyen ismerkedem, de valahogy mégsem jön össze egy komoly kapcsolat sem.

Szerintetek mi a megoldás?

2013. okt. 12. 12:14
 1/9 anonim ***** válasza:

Hogy öltözködsz pl? Ez nagyon fontos amúgy!

Ha nem vagy lusta akkor sportolj kicsit és diétázz! De nem olyan fontos mert sok nőt meg nem zavar a súly felesleg!

Ha van haverod akkor kikéne mozdulni, bulizni, koncertekre, kocsmákba, tehát társaságba kell lenned!

Ha meg nem vagy bulizos és még nincs kivel menni és egyedül nem mennél. Akkor nehéz lesz! Marad a net, társkereső oldal.

25F

2013. okt. 12. 12:27
 2/9 anonim ***** válasza:

Akkor húzz bele, mert 30 fölött egyre gyorsabban telnek az évek. Állandósul a napi rutin: felkelés, munka, utazás, alvás, közben párszor étkezés, és ezzel ripsz-ropsz eltelik az idő.

Az 50-es ismerősöd nyilván csalódott párszor és elkönyvelte, hogy minden nő egyforma. Ebbe a hibába nem szabad beleesni, és mindig nyitottnak kell maradni a változtatásra.

2013. okt. 12. 13:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez normális én is félek ettől mert nekem meg minden kapcsolatom véget ér rövid időn belül minden igyekeztem ellenére és sajnos fogalmam sincs mit rontok el de félek sosem fog kitartani mellettem senki. Talán túl keveset tudok nyújtani. Pedig az igényeimet már lejebb vittem nem várok el többet mint amit én tudok adni és mégsem....5/L
2013. okt. 12. 14:22
 4/9 anonim ***** válasza:
25/L* bocsánat
2013. okt. 12. 14:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Két megoldást látok. Vagy felturbózod magad és keményebben próbálkozol vagy belenyugszol a jelenlegi helyzetbe és az életed többi területére koncentrálsz. Persze ettől még megtalálhatod később a szerelmet, hisz jellemzően pont akkor talál meg minket amikor elengedve az elvárásainkat, nem keressük. Szóval még semmi sincs veszve ne aggódj, bármi lehet fiatal vagy még! :)
2013. okt. 13. 01:37
 6/9 anonim ***** válasza:

a lehető legkevésbé lássák rajtad ezt a félelmedet! ne nézz ki agglegénynek, és magányosnak.

egyedül is érezd jól magad, de járj minél többet társaságba.

2013. okt. 24. 23:26
 7/9 anonim válasza:
Ne félj mert sosem leszel egyedül.Mindig lesznek barátaid, meg ha más nem alkalmi csajok is. Kezdj el értelmes dolgokkal foglalkozni, pl munka sport stb. az eltereli a figyelmedet. Én is ebben a cipőben járok csak én ki vagyok pattintva kicsit, még sincs komoly kapcsolatom.
2013. nov. 26. 12:57
 8/9 anonim ***** válasza:
halgass Dead By Aprilt.. ettől egyedül nem maradsz
2015. okt. 6. 22:38
 9/9 anonim válasza:
Átmenetileg tényleg hatásos...de a végén csak azt veszed észre, hogy magadnak hazudsz, hogy "ettől egyedül nem maradok" , nem .a..nem..
2015. okt. 6. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!