Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne ha a férfiak gondolkoznának mindig komoly kapcsolaton, a nők meg pont fordítva?
Láttam bizony és a haverék is. Éppen ezért mondtam, hogy elnyomták ott ezt a feelinget a csajok előtt. Na végre valaki.
Ez olyan jó példa volt nekik, amit ki is próbáltak.
De nem kell messzire menni. Ott van a céges autó, elég komoly gépecske. Na akkor látnád a 18 éves kortól egészen néha az 50 éves korig. Úgy bámul egyik- másik, hogy szánalmas nézni.
Gyerekek és ahhoz mit szóltok, hogy némelyik bamba haverom meg eltartja a nőt, már több éve, mert az külföldre nem akar menni, mert hát egyedül lesz, itthon meg sehová sem veszik fel. :)) Pontosabban ahová felvennék, ott meg mindig talál kifogást. Ez a munkatárs nem jó, meg messze van stb...
Többször mondtam is nekik, hogy wazze, nem látjátok át a helyzetet fiatalok?? Átbasznak titeket.
Az egyik csaj meg mondja nekem, hogy ha neki ez így nem jó, akkor meg verje magának. Szánalmas. Ezért tartani ilyen nőt?! :((( Csak röhögök rajtuk.
Az ingyenélés lehetőségét keresik. Ott a pont. Ez nagyon igaz. Sok példát tudnék felhozni.
Szerintem meg nem egészséges, ha a nő nem ad bele semmit a kapcsolatba. Dolgozzon Ő is, legalább a szempillaspirálra, ruhára meg a szárnyasbetétre keresse meg a pénzt magának.
Kíváncsi vagyok, ez mindig így volt? Hm...
Valaki tud egy linket küldeni nekem, mert nem találtam meg azt a videót, megnézném megint.
Köszönöm
Na, csak megjött az egyik :) csak emelgetni kellett.
Mindjárt gondoltam "Nemadomfel" hogy ez lesz a reakciód: csúsztatás, körbemagyarázás, hazudikéskésznekemvanigazam, köpköpköp. Nehogymá' felül kelljen bírálni a nézeteidet és lovagiasan beismerni hogy folyamat csak bullshittelsz, ugyanmár :DD
Nihil novi sub sole.
Itt van a videó! Jó szórakozást!
3:26, roppant sajnálatos hogy a valóság bizonyító erejét te hülyeségnek tekinted, de hát benneteket trollokat ez nem is foglalkoztat különösebben. Az más kérdés, hogy a valóságnak van végül igaza.
A csótány esete a nyerges vontatóval,tudod. Nem kell megérteniük egymást, de a nyerges vontató az erősebb.
tudod ha már te is 1000+1x kardoskodtál volna,sztem te sem kezdenél bele litániába, mert felesleges...
Ez végülis a félig teli ill. Félig üres pohár esete.
Az meg h ki vall torz nézeteket meg h ki van lelkileg összeomolva..stb,hármunk közül nem tudom, elég ha a saját írásaitokat elolvassátok, de ez nem baj. Minél többen gondolkoztok így annál kisebb a konkurenciánk...
én meg azt veszem észre,h vannak az ilyen tipusú kérdések és akkor jöttök ti (ha más többesszám) és nyomatjátok az általánosítást,mert magatokba nézni luxus,fogjunk mindent a másikra mi meg mossuk kezeinket,röviden kb ezt csináljátok...
Kérdezem,ez mennyivel jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!