Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik tényleg mind hűtlenek?
Figyelt kérdés
Hallottam ,hogy vannak akik már hetek után,hónapok de van olyan ,hogy 5-6 év után.De tényleg mind megcsalja a párját valamennyi idő után?2009. nov. 10. 12:39
11/18 anonim válasza:
Én pasi vagyok és azt kell mondjam h azok vagyunk, de ez ugyan így vissza is igaz.
Nem igazán tudom elhinni mikor hallom h már 60 éves évforduló meg stb h egyik se csalta meg 60 év alatt a másikat, szerintem a pasi is odaverte azért közben egy-két nőnek, meg a nő is hagyta h megrángassák páran..
13/18 anonim válasza:
Minek beszélsz más helyében? Attól hogy te félrekúrsz, nem minden férfi ilyen. Engem pl hagyj ki. A kérdező meg ostobán általánosít.
14/18 anonim válasza:
Jaja, ami szép, az szép, de egy lány se olyan szép, hogy cserben hagyjam miatta azt, aki a legszebb. Ránézek, jó test, és tudom, hogy nem kell. Kontra ránézek, és tudom, hogy benne bízhatok. Tudom, hogy ő is tisztában van vele, hogy bízhat bennem. Ha netán mégis történne valami (nem vagyok rutinos piás pl, elvileg akár úgy is becsúszhatna), el tudnám mondani. Az első lenne, aki megtudja. Miért? Mert méltó erre is. És semmi hype, nem hordom a tenyeremen egyáltalán, meg ilyenek. Régi cinkosok vagyunk mi ketten, ezt nem kéne összetörni.
15/18 anonim válasza:
ezt valahogy nem hiszem
már 3 éve vagyunk együtt de még csak a csajok után se néz.
16/18 anonim válasza:
na ez a kedvencem, mikor valaki "fúú hát én olyan biztos vagyok benne", miért mit godoltál? h majd az oorrod előtt fogja csinálni???
17/18 anonim válasza:
Két külön dolog biztosnak hinni valamit, ami másvalaki hatásköre, vagy maradéktalanul bízni abban, akit tényleg szeretsz régóta.
18/18 anonim válasza:
az egyik ismerősömmel sokat lóg ha épp nincs dolga és az a srác szeretne aláásni.őt kosarazta ki akkor amikor a párommal összejöttem.a maradék időben meg vagy melózik vagy otthon munkálkodik
jó neveltetésű emberke:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!