Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt itt, hogy aki eddig csak elutasítást kapott a lányoktól, hogy kezd el gyúrni, légy barátságosabb, öltözz jobban és majd a lányok fognak megtalálni?
"Miért mondják azt itt, hogy aki eddig csak elutasítást kapott a lányoktól, hogy kezd el gyúrni, légy barátságosabb, öltözz jobban és majd a lányok fognak megtalálni?"
Én elmondom a véleményemet de nem valószínű hogy sokan egyetértenek majd vele.. na mindegy legfeljebb majd okkulok a hibáimból.
Szóval szerintem ahhoz hogy felkeltsd a nő érdeklődését mindössze annyi kell hogy megtanulj kommunikálni az ő nyelvén (értem ezalatt hogy bármi amit teszel vagy mondasz megértést szül az ő fejében) az pedig hogy barátságos vagy meg hogy jól nézel ki mondhatni puszta máz illetve esztétikai inger, ha úgy viselkedsz mint egy hülye akkor ezeket megette a fene mert viszi a megjelenésed kezdeti varázsait is. Tehát úgy gondolom a nőt sokkal inkább mentálisan lehet jobban megfogni mint külsővel, de jár erre bármilyen nőnemű egyed aki nem ért ezzel egyet az nyugodtan korrigáljon :) Remélem érthetőnek sikerült a monológom. 22f
10/8-as vagy külsőre. a végzettséged 10/10 jó partivá tesz.
valljad be, csak modell nőkre hajtasz. átlagos nőknél teljesen jó vagy, csak ők nem kellenek neked.
13:22-es vagyok
Tudod azért azt én sem írtam hogy a nők szakértője lennék... :D
Attól tartok amiket kérdezel azok örök talányok maradnak (tudniillik mire megkapod a választ addigra már megőszülsz :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!