Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt itt, hogy aki eddig csak elutasítást kapott a lányoktól, hogy kezd el gyúrni, légy barátságosabb, öltözz jobban és majd a lányok fognak megtalálni?
Azt ne mondjad, hogy ezzel mindig elutasítanak! Sz__rabbul nézek ki és nem szoktak.
Túl jó nőkre hajtasz?
szűz vagy?
lemész egy buliba izompólóban, iszogatsz gyümölcslevet és várod amíg rád mászik egy. semmi több nem kell.
semmiképp ne akarj kopasz agreszzív állat lenni, vagy autóval menőzni. ha normális lánnyal szeretnél összejönni, nekik ez nem jön be. nem igazán értem én sem mi lehet a baj, a magasságod, tested, öltözködésed a leírtak és a kép alapján jó, és hülsének/parasztnak sem tűnsz az írásod alapján...az arcoddal meg nem hinném hogy olyan nagy baj lenne.
szóval lehet, hogy túl görcsösen próbálkozol, vagy nem jó helyen nem jó lányokkal :/ jársz/fogsz menni egyetemre? szerintem ott sokkal jobban lehet ismetkedni, méghozzá hasonó emberekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!