Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tartható így egy párkapcsolat? 22l
Figyelt kérdés
2 hónapja van új párom, imádjuk egymást, ő lenne a 7. akivel szexelnék, szóval "profi" vagy etéren, mégsem tudok vele szexelni annyira nagy neki...türelmes és szeret, de ez így nem jó2013. okt. 11. 19:48
1/6 anonim válasza:
Hát akkor keress mást, mert hosszú távon nem hinném, hogy jó lenne Ő számodra!
2/6 anonim válasza:
Szerintem a jó szex fontos és meghatározó alapja lehet egy párkapcsolatnak.
Ha sehogy sem jó akkor inkább mást keress mert nem biztos h jó lesz ez így hosszú távon.
3/6 A kérdező kommentje:
De orálisan még épp tudok segíteni rajta és ő is kényeztet engem.
2013. okt. 11. 19:58
4/6 anonim válasza:
Próbálkozzatok több előjátékkal, kényeztetéssel! A hüvely azért elég rugalmas szerv, idővel szerintem hozzá tudsz szokni!
5/6 anonim válasza:
Semmit. Úgyis lesz, majd 8., 9., stb., akikkel szexelsz, de egyik sem lesz jó valamiért. Idővel minden létező férfi végigmegy rajtad, nem tök lényegtelen, csak nyugodtan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!