Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Múlthéten szakítottam, de még szeretem és most azt írja, hogy ő is. Akkor mi ez a viselkedés?
Muszáj volt szakítanom, egyszerűen nem bírtam tovább elviselni az érzést, hogy már csak én akarom ezt a kapcsolatot és én tennék meg érte mindent. Nagyon hiányzik az az idő, amikor még rendben volt köztünk minden és éreztem, hogy fontos vagyok neki. Eddig is mondogatta mindig, vagy üzeneteket írt, de már nem éreztem mikor együtt voltunk.
Mióta külön vagyunk is szokott írni, hogy szeret még nagyon és hiányzom neki, de mondjuk nem tesz érte semmit, hogy lásson. Nem egy városban lakunk, de nem jönne be hozzám, mert "nem akar zavarni". Szeretném, ha nem adná fel és kicsit harcolna értem, hogy érezzem, hogy akar. Ez baj? Vagy jogosan várnám el?
Mindig azt mondja, hogy "minek erőltessem ha te úgysem akarod?" akkor ő sem akarja igazán? Mármint a kapcsolatot... hát nem az lenne a "feladata" hogy meghódítson és lássam, hogy komolyan gondolja? Ez milyen hozzá állás, hogy inkább hagyja? Akkor nem is akar?
Mondani mindent lehet, de a cselekedetek beszédesebbek minden szónál.
Ez nem kapcsolat, és ez az ember téged nem szeret, hanem amikor unatkozik, akkor dob egy-két üzit.
Nőként sose hagyd, hogy ennyire kihasználjon és megalázzon egyetlen férfi is.
2 most is az.
Ebbe a kapcsolatban nincs érzés. Ha érzés lenne, ott toporogna az ajtódba...és nem szövegelne.
Kidobtad, akkor tényleg minek erőltesse? Nem szakítanod kellett volna vele, hanem megbeszélnetek a problémákat.
Ha te szakítottál vele, ne várd el, hogy lihegjen a nyomodban, mint egy kiskutya.
Akkor hagyd már tényleg, találsz jobbat.
Nem lesz jobb akkor sem, ha még kiírod ide 3x ezt a kérdést.
Tényleg úgy van, tapasztaltam, hogy mondani akármit lehet. Könnyű mondani, hogy így szeret, úgy szeret, és hiányzol neki stb. Nekem is mondták már, és érdekes módon ha oda került a sor, hogy találkozzunk, kifogásokat keresett.
Ezek buta szövegek, amiket általában a nők bevesznek, aztán sírnak. A mondás is úgy tartja, hogy a szeretet nem szavakban bizonyul.És ha már kidobtad,tényleg ne várj tőle semmit.
női logika: én szeretlek jobban ezért kidoblak!
magadnak és neki is hazudtál. aki szeret az nem szajkít emiatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!