Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Múlthéten szakítottam, de még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Múlthéten szakítottam, de még szeretem és most azt írja, hogy ő is. Akkor mi ez a viselkedés?

Figyelt kérdés

Muszáj volt szakítanom, egyszerűen nem bírtam tovább elviselni az érzést, hogy már csak én akarom ezt a kapcsolatot és én tennék meg érte mindent. Nagyon hiányzik az az idő, amikor még rendben volt köztünk minden és éreztem, hogy fontos vagyok neki. Eddig is mondogatta mindig, vagy üzeneteket írt, de már nem éreztem mikor együtt voltunk.

Mióta külön vagyunk is szokott írni, hogy szeret még nagyon és hiányzom neki, de mondjuk nem tesz érte semmit, hogy lásson. Nem egy városban lakunk, de nem jönne be hozzám, mert "nem akar zavarni". Szeretném, ha nem adná fel és kicsit harcolna értem, hogy érezzem, hogy akar. Ez baj? Vagy jogosan várnám el?

Mindig azt mondja, hogy "minek erőltessem ha te úgysem akarod?" akkor ő sem akarja igazán? Mármint a kapcsolatot... hát nem az lenne a "feladata" hogy meghódítson és lássam, hogy komolyan gondolja? Ez milyen hozzá állás, hogy inkább hagyja? Akkor nem is akar?

2013. okt. 11. 11:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

a többiek is elvárnák, hogy a nő hisztije után a férfi erőlködjön. változzon, bizonyítson.. mert semmi sem elég egy nőnek.

nem tesz semmit, hatalmas szerelemtől vezetve szakít, mert úgy érzi túl sokat ad (=magasabb áron eladható másnak a teste)

2013. okt. 11. 12:32
 12/15 A kérdező kommentje:

"aki szeret az nem szakít emiatt?"

folytatnom kellett volna így?

2013. okt. 11. 12:42
 13/15 anonim ***** válasza:

ha szereted nem hagyod ott azért, mert nem teljesít, "nem érzed eléggé" a szeretetét. mivel TE szereted, és te függsz tőle érzelmileg. ha szeretnéd(ted volna) te keresnéd, mert szenvednél.

miért vered át magad?

2013. okt. 11. 12:47
 14/15 A kérdező kommentje:
keresném is, de hetek óta ez van, hogy én futok utána, én keresem. múlthéten elmentem hozzá és ajtót sem nyitott, sőt magára zárta és úgy kiabált ki.
2013. okt. 11. 13:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Ezt az információt lehagytad korábban.
2013. okt. 11. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!