Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szerelemmel szerettél valakit, akkor létezhet ilyen?
hogy egyik nap még így szeretlek-úgy szeretlek aztán pár órával később meg mintha egy vadidegennel beszélne és semmi jelét nem mutatja,hogy érezne,érzett volna bármit is
megvolt az utolsó vita,eljött a cuccaiért és elment,kész ott lezárta,hozzáteszem nem veszekedtünk sokat és semmi oka nem volt,hogy így döntsön és ledöbbentett,hogy ilyen hamar túllépett
másnap már másik csajjal ismerkedett
létezik,hogy valaki ilyen hamar túllépjen?
Nem szeretett szerelemmel az ilyen pasi.
Nőknél e a lépés teljesen mást jelent.
Ilyen nincs. Ha az ember igazán szeret valakit, akkor szeretni fogja amíg csak él.
Túllépett, mert nem szeretett téged.
nem volt hosszú kapcsolat
csak ez így...ilyen emberrel még nem találkoztam :O :/
lényegében sokkot kaptam,hogy egy veszekedés miatt dob ki :O
mert azt mondta,hogy azért mert kiabáltam vele,mert hogy ő nyugodt kapcsolatot akar
Szerintem meg egykoron szerethetett téged nagyon is.
De történhetnek olyan dolgok amitől megváltozik amitől kiábrándul amitől eltűnik a rószaszín köd is.
Egy baratnommel 2-3 ev utan csinaltak ilyet.
Eloszor ugy megrugdostam volna a sracot, de a baratnom mondta hogy azert sok kozos szep emlekuk van, neki is nagyon rosszul esik es meg megvarja mi lesz belole...
Ha igazi érzelmei lettek volna, nem csinál ilyet. A másik lány már valószínűleg a kapcsolatotok alatt megvolt neki. És a pasi csak ürügyet keresett arra, hogy elhagyhasson.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!