Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki gondolja igaznak ezt a mondatot? "Férfi az úr a háznál! "
Hát nem tudom, engem izgatna, ha egy arra méltó, kedves, okos lány uralkodna felettem (legfőképpen szexuálisan, BDSM, meg ilyesmiben)!
De most komolyan!
Főleg este lenne király: Csettintene nekem aztán én elkezdeném csókolgatni a tűsarkúját, miközben "Úrnőm", "Hercegnőmnek" hívom és hálálkodom neki, aztán szépen a harisnyás combocskáin kezdenék haladni felfele lassan...
A reggelijét elkészíteném neki és ezzel kelteném őt!:D
Most mi van?! Ha már a meleg felvonulás csöndben elfogadható akkor ez is!!! :D
BDSM is not a sexual aberation! BDSM is a way in the life!
25/F
"Maximálisan így gondolom,én dirigálok,én vagyok a pasi,jó kikérem a véleményét,de én döntök enyém az utolsó szó.
Amivel az is jár,hogy ,,nem kérezkedek el az asszonytól",ha partizni akarok menni akkor megyek és lesz@rom mit mond,semmi joga beleszólni,sőt ha heti 7-szer akarok menni akkor 7-szer megyek ossza be és ,,pofa be".
De anyagi kérdésekben meg meg se kérdezem,én eldöntöm és kész,vagy ha munkámról van szó,vagy külfölre kell menni,akkor is csak én döntök neki szintén ,,kuss van".
Ez van,ahogy Jock Ewing mondta:,,Fiam egyet jegyezz meg a nőnek az ágyban a helye nem a tárgyaló asztalnál".
Tetszik nem tetszik ezt el kell fogadni."
Igen, ezt régen meg is tehette egy férfi, mert akkor nem a nő döntötte el hogy kihez megy hozzá, hanem a szülők eldöntötték helyette, így nem volt választása. Miután pedig már összeházasodtak, nem sok mindent tudott tenni a nő, azt kellett tennie amit mondnak neki, hiszen a válás sem volt helyes.
Ma viszont a nők döntik el hogy kihez mennek hozzá vagy kihez nem, és ha rosszul is döntöttek, el tudnak válni. tehát ha te ilyen vagy 14-es akkor gondolom senkid sincs. Hiszen ki tűrné el hogy egy olyan gyáva, sz*ar alak döntsön mint amilyen te vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!