Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki gondolja igaznak ezt a mondatot? "Férfi az úr a háznál! "

Figyelt kérdés
2013. okt. 11. 15:50
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
#10: Már ha itt tartunk, az "tanulj" helyesen. :D
2013. okt. 11. 16:07
 12/30 anonim ***** válasza:
10es elso sorban ne parancsolgass nekem hogy mit csináljak és mit ne! sajnálom hogy nem csak magyar tanítási nyelvu alapiskolák vannak a világon! -.- ami pedig a fozést illeti akármit meg tudok csinálni mivel otthon is sokszor fozok és minden nyáron bufébe dolgoztam helyesebben foztem ;)
2013. okt. 11. 16:28
 13/30 anonim ***** válasza:

Ez a mondat igaz, csak éppen nem úgy, ahogy sokan kiforgatják. Ez ugyanis nem azt kell jelentse, hogy a férfi fütyül, a többi meg táncol. Ez azt jelenti, hogy a férfié a döntés és a férfié a felelősség nagy része. Ő tartja a hátát a családért és ő eteti a családot, ő a kormányos.

Sok régi vágású fickó ezt úgy értelmezi, hogy a családban alanyi jogon ő áll a tápláléklánc csúcsán, mindenki azért van ott, hogy neki asszisztenciát biztosítson. Az asszony enni ad neki, a gyerek meg követi a parancsait feltétel nélkül, mert a farok születésekor feljogosította bizonyos dolgokra.

Többnyire a nők is ugyanígy állnak ehhez a mondathoz, és kikérik maguknak, miközben tényleg az adja nekik a családi biztonságérzetet, hogy a férfi az úr a háznál. Azt gondolják, ez a mondat szükségszerűen arra vonatkozik, hogy az ő alsóbbrendűségüket bizonyítsa - valószínűleg valaha így is volt, de változnak az idők. Legalábbis kell, hogy változzanak.

2013. okt. 11. 16:29
 14/30 anonim ***** válasza:
19%

Maximálisan így gondolom,én dirigálok,én vagyok a pasi,jó kikérem a véleményét,de én döntök enyém az utolsó szó.

Amivel az is jár,hogy ,,nem kérezkedek el az asszonytól",ha partizni akarok menni akkor megyek és lesz@rom mit mond,semmi joga beleszólni,sőt ha heti 7-szer akarok menni akkor 7-szer megyek ossza be és ,,pofa be".

De anyagi kérdésekben meg meg se kérdezem,én eldöntöm és kész,vagy ha munkámról van szó,vagy külfölre kell menni,akkor is csak én döntök neki szintén ,,kuss van".

Ez van,ahogy Jock Ewing mondta:,,Fiam egyet jegyezz meg a nőnek az ágyban a helye nem a tárgyaló asztalnál".

Tetszik nem tetszik ezt el kell fogadni.

2013. okt. 11. 16:41
 15/30 A kérdező kommentje:
#14 azért ez kicsit durva..... melletted egy nő sem mondhatna semmit! azt kéne csinálni amit mondasz..
2013. okt. 11. 16:43
 16/30 anonim ***** válasza:
0%
Döntésben igen,tehát nem engedek,de mellette mindenhova mehet ahova csak akar,nem kérezkdeik el,de ő se szóülhat érte,tehát igen nem sok döntési lehetősége van ,max a programokban,de egyéb másban csak én dönthetek.
2013. okt. 11. 16:44
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
az az ideális kapcsolat ahol egyenrangúak a felek, és ha a férfi megpróbálja érvényesíteni a "felsőbbrendűségét" akkor a nő megtalálja a módját hogy ezt a saját javára fordítsa :D
2013. okt. 11. 16:56
 18/30 anonim ***** válasza:
23%
Tökéletesen igazat adok neked. Egy házban mindig a férfi az úr.
2013. okt. 11. 17:08
 19/30 anonim ***** válasza:
Hihetetlen, hogy esek mennyire a társadalom baromságai szerint élnek....
2013. okt. 11. 17:45
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Mondhat barki barmit a tarsadalmi konvenciokrol,meg a tortenelmi multrol,az az igazsag,hogy az az ur a haznal,aki tobb penzt keres.Nalunk ez Anyam,szoval ő szabja meg,mi van.
2013. okt. 11. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!