Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a párommal, holnap elköltözöm tőle. Ő azt szeretné ha még egyszer utoljára lefeküdnék vele. Szerintetek mit tegyek?
Ne tedd meg.
Nekem az összes haverom aki szakításkor vagy utána szexelt az exével azt mondta, hogy "igaz hogy szakítottunk/r*banc/akármi volt, még jól megdugtam" és ezt terjesztették is.
Szal mégegyszer, ne feküdj le vele, szerintem ő se különb gyerek a többinél.
Én lefeküdnék vele - mondjuk eleve nem is szakítanék.
Még akár működhet is a távkapcs - vagy hozhatja úgy a sors, hogy ki tudsz menni.
Ha igazi szerelem, ne dobd el emiatt.
Eléggé bolond vagy hogy emiatt szakítasz vele,de jobb is neki így,ha nem tudod támogatni a céljait akkor nincsen mellette keresni valód.Amúgy miért nem mész vele?
Ennyi,csak gondolom te elvagy itt ő meg élni akar és jól élni.
Szerintem ne feküdj le vele,és ne zsarold hagyd hadd valósítsa meg a céljait.
Figyelj, kimondtad, itt a vége, fuss el véle. Én ezek után már nem feküdnék le vele.
Viszont a távkapcsolat és a külföldi munka nálam sem szakítóok. Mi több mint 2 éve bírjuk a párommal (bár lehet, hogy tudna olyan országot mondani, ahol nem biztos, hogy meg tudnék maradni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!