Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki gyorsan segítene nekem? Hogy is van akkor ez?
Figyelt kérdés
A gyűrűkről van szó. Eljegyzési gyűrű, jeggyűrű, karika gyűrű. Melyik melyik, melyiket ki veszi meg, és mikor számítható úgy, hogy el vagyok jegyezve, vagy el vagyunk jegyezve a barátommal? Ha megkéri a kezemet, igent mondok és kapok egy gyűrűt, akkor már el vagyok jegyezve?2013. okt. 10. 21:51
1/2 anonim válasza:
Ha erős lelki kapocs van köztetek, akkor gyűrű nélkül is müködik.
2/2 anonim válasza:
Igaza van az első válaszolónak, gyűrű nélkül is működhet, ha szóban kéri meg a kezedet, és igent mondasz, akkor már gyűrű nélkül is a menyasszonya vagy. De egyébként általában úgy néz ki, hogy a férfi vesz egy kísérőgyűrűt, és azzal kéri meg a barátnője kezét. Azzal eljegyzi, majd utána együtt elmennek választani maguknak karikagyűrűt, de az ráér az esküvő előtt is akár. Ahány ház, annyi szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!