Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mire számíthatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mire számíthatok?

Figyelt kérdés
10 hónapja vagyok együtt a barátommal, és iszonyatosan szeretem.. De mostanában elég sok gondom volt, és ilyenkor vissza-visszaesek egy régi emlékbe.. Olyankor azt hiszem, hogy még van vmi esélyem az előző srácnál, de komolyan nem tudom, miért, hiszen nagyon szeretem a barátomat. Itt, gyakorin volt egy kérdés, hogy 'Szerelmes vagy most vkibe?' és én hülye képes voltam azt írni rá, hogy 'igen, de nem a barátomba'. És ő valahogy felkerült az accomra, és ezt elolvasta.. És most gondolkodási időt kért, mert ő nem akar olyan kapcsolatban élni, amiben nem szeretik viszont és én nagyon félek.. Nem akarom elveszíteni, tényleg ő a mindenem.. Azt mondja, nem akar szakítani meg hogy szeret, de péntekig tartsunk szünetet. Egyre jobban kezdek félni, hogy magamra hagy.
2009. nov. 9. 22:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát, hat talán elmagyaráznád neki, hogy mit érzel iránta igazából...és talán azt, hogy akkor össze voltál zavarodva..A kapcsolatokban nagyon fontos az őszinteség, ha igazán szeretitek egymást nem lesz semmi baj....
2009. nov. 9. 22:38
 2/5 Andrewka ***** válasza:
100%

Ha ősintén kitálálsz neki akkor még van esélyed. Igaz engem nem hatna meg ez sem. Bocsi

22/f

2009. nov. 9. 22:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Mindig mindent elmondok neki, és mindig mindent megbeszéltünk.. Ma el is mondtam neki, hogy én tényleg nagyon szeretem, és ahogy ő is tudja, az utóbbi időmet még magamat sem találtam.. És hogy én belé vagyok szerelmes. Annyit mondott, hogy holnap megbeszéljük. Köszi a választ. :)
2009. nov. 9. 22:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Megérdemled.

Ez van, ha ész nélkül irogatsz.

Gondolkozz, aztán irogass. Ha meg szereted a barátodat ne vágyakozz a régi után.

2009. nov. 9. 22:54
 5/5 A kérdező kommentje:
tudom.. hidd el.. ááá. szanaszét vagyok.
2009. nov. 9. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!