Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mire számíthatok?
Figyelt kérdés
10 hónapja vagyok együtt a barátommal, és iszonyatosan szeretem.. De mostanában elég sok gondom volt, és ilyenkor vissza-visszaesek egy régi emlékbe.. Olyankor azt hiszem, hogy még van vmi esélyem az előző srácnál, de komolyan nem tudom, miért, hiszen nagyon szeretem a barátomat. Itt, gyakorin volt egy kérdés, hogy 'Szerelmes vagy most vkibe?' és én hülye képes voltam azt írni rá, hogy 'igen, de nem a barátomba'. És ő valahogy felkerült az accomra, és ezt elolvasta.. És most gondolkodási időt kért, mert ő nem akar olyan kapcsolatban élni, amiben nem szeretik viszont és én nagyon félek.. Nem akarom elveszíteni, tényleg ő a mindenem.. Azt mondja, nem akar szakítani meg hogy szeret, de péntekig tartsunk szünetet. Egyre jobban kezdek félni, hogy magamra hagy.2009. nov. 9. 22:25
1/5 anonim 

válasza:

Hát, hat talán elmagyaráznád neki, hogy mit érzel iránta igazából...és talán azt, hogy akkor össze voltál zavarodva..A kapcsolatokban nagyon fontos az őszinteség, ha igazán szeretitek egymást nem lesz semmi baj....
2/5 Andrewka 

válasza:

Ha ősintén kitálálsz neki akkor még van esélyed. Igaz engem nem hatna meg ez sem. Bocsi
22/f
3/5 A kérdező kommentje:
Mindig mindent elmondok neki, és mindig mindent megbeszéltünk.. Ma el is mondtam neki, hogy én tényleg nagyon szeretem, és ahogy ő is tudja, az utóbbi időmet még magamat sem találtam.. És hogy én belé vagyok szerelmes. Annyit mondott, hogy holnap megbeszéljük. Köszi a választ. :)
2009. nov. 9. 22:42
4/5 anonim 

válasza:

Megérdemled.
Ez van, ha ész nélkül irogatsz.
Gondolkozz, aztán irogass. Ha meg szereted a barátodat ne vágyakozz a régi után.
5/5 A kérdező kommentje:
tudom.. hidd el.. ááá. szanaszét vagyok.
2009. nov. 9. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!