Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha más is vonz a párotokon kívül, akkor az nálatok hogy van?
Aki azt írja, hogy őt csak a párja érdekli, senki más nem képes belőle vonzalmat kiváltani, és nem mozgatja meg a fantáziáját kicsit se, (azt egyrészt nem hiszem el), másrészt a kérdés nem nekik szól, ezt szögezzük le előre. :)
Szóval ha valakiről fantáziáltok, vagy valakivel szívesen flörtöltök kicsit vagy ilyesmi, akkor az mindig ugyanaz a személy szokott lenni vagy mindig mások?
Szóval a kérdés nem nekem szól, de attól még jogom van választ írni.
Az az egyéni problémád, hogy mit hiszel el, viszont azért én csak jobban tudom magamról, hogy milyen vagyok, mint te.
Ha van barátnőm, akkor valahogy még nem is esik jól másról fantáziálni. Flörtölni meg pláne nem. Jó, persze, van, hogy megállapítom valakiről, hogy marha jól néz ki, de nem kezdek el egyből fantáziálni róla, hogy milyen lenne megfektetni, meg pláne nem próbálkozok be nála.
2-es, azért így kezdtem a kérdés leírását, mert a kérdésemre érdekelnek a válaszok. Te erre nem tudsz választ adni ezek szerint.
Ugyanígy, ha valaki azt kérdezi, hogy milyen érzés elveszíteni a szüzességedet, oda se menjen egy szűz okoskodni, mert kívül esik a kérdés célközönségén. Te is. Persze leírhatod a véleményed, csak tárgytalan, mint az előző példánál is az lenne... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!