Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összeköltözés. Nálatok ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözés. Nálatok ki kezdeményezett (a nő vagy a férfi)?

Figyelt kérdés
Mennyi ideje voltatok együtt, amikor felvetődött az ötlet? Van itt olyan, akinek a partnere nemet mondott az összeköltözésre? És, miért mondott nemet? Milyen hatással volt ez a kapcsolatra?
2013. okt. 4. 09:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Valahogy jött magától. Nagyon messze éltünk egymástól és már fél év ingázás után beszélni kezdtünk róla, melyikünknek kellene "mozdulnia", hogy együtt legyünk. Amellett döntöttünk, hogy a biztosabb állás, és a nagyobb lakás marad a választás, így én költöztem. Nem merült fel kétség, együtt akartunk lenni. Amikor az egyik fél bizonytalan, szerintem nem az igazi. ERőltetni felesleges. Ehhez, mint később minden nagy döntéshez, két ember kell.
2013. okt. 4. 09:21
 2/8 anonim ***** válasza:

9 hónap után én kezdeményeztem.

Sokat volt nálam,így ésszerűnek tűnt.

Mondtam,hogy fontosat akarok kérdezni,de ne válaszoljon rögtön,gondolja át.Megkérdeztem,ő mondta,hogy átgondolja.

Msánap jött fel hozzám,és kezében egy nagy bőrönd volt :)

27/N

2013. okt. 4. 09:23
 3/8 anonim ***** válasza:

3 hónap után kezdtünk el gondolkodni rajta. Én vetettem fel nő létemre mert nekem kellett hozzá elhagynom az országot, ő nem akart ilyet kérni tőlem. 5 hónap után találtunk albérletet, 6 hónapra be is költöztünk.

Volt olyan párom, akivel 2 évig voltam együtt, már 1-2 hónap után össze akart velem költözni, de én valahogy 2 év után sem tartottam még ott... nem véletlen, szerintem érzi ezt az ember.

2013. okt. 4. 09:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi is 3 hónap után költöztünk össze. A férjem vetette fel anno, hogy áttehetném a székhelyemet hozzá. Végül is minden adott volt, nekem csak a ruháimat kellett át cipelnem.
2013. okt. 4. 09:38
 5/8 anonim ***** válasza:
nem szoktam összeköltözni. minek?
2013. okt. 4. 10:49
 6/8 anonim ***** válasza:

ez lemaradt:

35/F

2013. okt. 4. 11:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát én kezdeményeztem, még az első hónapban. (amúgy az első hónapban meg is kértem a kezét.) De már hamarabb szóba került a dolog.

Mivel mindkettőnknek 1 éve volt hátra a suliból, úgy beszéltük meg, hogy ha befejeztük, akkor átcuccolok hozzá.

Az 1 év alatt is félig meddig együtt éltünk mert volt rá lehetőség. 4-5 napot töltöttünk együtt hetente ott alvással együtt.

1 év után odaköltöztem hozzá, fél évre rá pedig összeházasodtunk.

2 hónap és itt a 2. házassági évfordulónk:)

24/F

2013. okt. 4. 13:38
 8/8 anonim ***** válasza:
4.-nél válás :D
2013. okt. 4. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!