Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés. Nálatok ki kezdeményezett (a nő vagy a férfi)?
9 hónap után én kezdeményeztem.
Sokat volt nálam,így ésszerűnek tűnt.
Mondtam,hogy fontosat akarok kérdezni,de ne válaszoljon rögtön,gondolja át.Megkérdeztem,ő mondta,hogy átgondolja.
Msánap jött fel hozzám,és kezében egy nagy bőrönd volt :)
27/N
3 hónap után kezdtünk el gondolkodni rajta. Én vetettem fel nő létemre mert nekem kellett hozzá elhagynom az országot, ő nem akart ilyet kérni tőlem. 5 hónap után találtunk albérletet, 6 hónapra be is költöztünk.
Volt olyan párom, akivel 2 évig voltam együtt, már 1-2 hónap után össze akart velem költözni, de én valahogy 2 év után sem tartottam még ott... nem véletlen, szerintem érzi ezt az ember.
Hát én kezdeményeztem, még az első hónapban. (amúgy az első hónapban meg is kértem a kezét.) De már hamarabb szóba került a dolog.
Mivel mindkettőnknek 1 éve volt hátra a suliból, úgy beszéltük meg, hogy ha befejeztük, akkor átcuccolok hozzá.
Az 1 év alatt is félig meddig együtt éltünk mert volt rá lehetőség. 4-5 napot töltöttünk együtt hetente ott alvással együtt.
1 év után odaköltöztem hozzá, fél évre rá pedig összeházasodtunk.
2 hónap és itt a 2. házassági évfordulónk:)
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!