Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik nálatok ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Hogyha egy lány bevallja, hogy szeret viszont ti semmit nem reagáltok rá, de keresitek a lány társaságát?2013. okt. 4. 21:44
2/13 anonim válasza:
szerintem azt hogy valójában másra pályáznak, de ha nem sikerül, hozzád kérik magukat
3/13 A kérdező kommentje:
1 de van
2013. okt. 4. 21:45
4/13 anonim válasza:
Nekem pont ez a helyzetem... és hát. Felkeltette az érdeklődésem. De furán ért, mert nem is ismerem a leányzót, nemrég találkoztunk először. De máris "megkérte a kezem", úgymond, vagyis, hogy nem járnék-e vele. Élből visszautasítottam, hiszen nem is ismerem. Egyszerűen nem tudom, mit kezdjek a helyzettel. Érdekel is, de vigyázok is vele.
5/13 A kérdező kommentje:
4 az én esetemben egyszerűen semmit nem mondott
2013. okt. 4. 21:48
6/13 anonim válasza:
Nos vissza nem utasított. Lehet, sőt valószínű, hogy zavarban van tőle. Vagy nem tudja talán ő sem, hogyan kezelje. Esetleg rá is kérdezhetnél nála. Vesztenivalód igazán nincs, nem?
7/13 A kérdező kommentje:
hát de van vesztenivalóm mert nem akarom, hogy most eltávolodjon tőlem viszont most, hogy úgyis tudja mit érzek ha akarna valamit neki kéne lépnie
ígyis meglepődtem azon, hogy még mindig keresi a társaságom és ezért sem tudom most hova tenni ezt az egész dolgot
2013. okt. 4. 21:51
8/13 anonim válasza:
Tisztázzuk, bevallottad, hogy szereted, és ő állt ott pókerarccal és nem mondott semmit, vagy azt mondta jó ,vagy mi történt? Ha nem tetszene a lány megmondanám neki, hogy ne haragudj, de nem vagyok szerelmes beléd és kész. Ha meg igen, akkor azt.
9/13 A kérdező kommentje:
8 nem igazából elkezdte kérdezni hogy mióta meg stb viszont arról semmit nem mondott ,hogy ő mit érez én meg elég kínosan éreztem ígyis magam így nem is kérdeztem rá gondoltam ha akar valamit majd úgyis mondja na de így, hogy semmit nem mondott ez nemjó
2013. okt. 4. 21:54
10/13 anonim válasza:
Lehet, hogy a félénkebb típus. Azért nincs vesztenivalód, mert nincs köztetek semmi, ergo ha megpróbálkozol nála - azaz rákérdezel mondjuk, hogy nem ismerkedne-e meg veled, azzal csak nyerhetsz. Ha meg nem, akkor lehet, hogy nem lesz belőle semmi. Persze nem mondom, az is valami, hogy nyitottál felé. Ha összekaparod a bátorságod és ismét próbálkozol nála, nyerhetsz. Ha nem, akkor nem. Igazából a te döntésed, hogy megér-e még egy lépést, vagy inkább hagyod. Csak vázoltam egy lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!