Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik nálatok mi zajlik egy pasis este alatt?
Figyelt kérdés
a barátom soha nem ment el pasis estékre és most szeretne ma este de én nem akarom,mert alapból piálni fognak állítólag 4 en lesznek csak pasik de én ezt se hiszem el,és tegnap előtt még úgy mondta,hogy meghívtak MINKET tehát engem is.. és nekem meg suli holnap mennék igaz utoljára szóval akkor mehetnék onnan és max csak elköszönök a többiektől ma meg úgy mondta h menni akar.. és elég furcsa volt a hangja is a telefonba nem szokásos hanem olyan nem mond igazat hang.szerintetek mit csináljak? ja és nem kis tinik vagyunk ő 26 én 212013. márc. 12. 13:50
1/21 anonim válasza:
én a haverokkal meccset nézek, sörözök, ennyi, röhögünk a világon....ja este barca-milán meccs, gondolom megnézik ők is :D
2/21 A kérdező kommentje:
a barátom utálja a focit szóval kizárt ,hogy azt nézzenek
2013. márc. 12. 14:05
3/21 anonim válasza:
Semmi olyan,amit egy filmben nem láttál már,csupa sztereotíp dolog:Ivászat,malac viccek,esetenként utcán hangoskodás.Meg ilyesmik.
4/21 anonim válasza:
Lerészegedés lesz... meg csak elütik az időt valamivel... Hétvégén kezdődik a forma 1 szezon! :) Este BL! :)
Persze a fő téma úgy is a csajok lesznek! :P Meg a pia! :P
6/21 Picúr/Pom-pom nélkül/ válasza:
Nem vagyok férfi,de tudom mit csinálnak a pasi esten.
Söröznek,meccset néznek,kibeszélik a nőket,jókat röhögnek a pajzán vicceiken és nagyokat böffennek a sok sörtől.
Nagyon ciki lenne neki,ha Te is elmennél.
Ilyenkor minden férfi nő nélkül megy.
7/21 anonim válasza:
Iszunk és primitívek vagyunk :D Ne parázd túl, lazulj.
8/21 A kérdező kommentje:
engem csak az zavar,hogy először úgy volt ,hogy engem is meghívtak szóval együtt mentünk volna és most meg csak ő akar..
2013. márc. 12. 14:21
9/21 A kérdező kommentje:
és mikor rákérdeztem,hogy most hogy is van mert úgy volt én is mehetek el kezdett kiabálni hogy jó akkor nem megy.
2013. márc. 12. 14:23
10/21 anonim válasza:
Jobb is,hidd el,kellemetlenül éreznéd magad.És rá sem ismernél a pasidra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!