Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik nálatok mi zajlik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik nálatok mi zajlik egy pasis este alatt?

Figyelt kérdés
a barátom soha nem ment el pasis estékre és most szeretne ma este de én nem akarom,mert alapból piálni fognak állítólag 4 en lesznek csak pasik de én ezt se hiszem el,és tegnap előtt még úgy mondta,hogy meghívtak MINKET tehát engem is.. és nekem meg suli holnap mennék igaz utoljára szóval akkor mehetnék onnan és max csak elköszönök a többiektől ma meg úgy mondta h menni akar.. és elég furcsa volt a hangja is a telefonba nem szokásos hanem olyan nem mond igazat hang.szerintetek mit csináljak? ja és nem kis tinik vagyunk ő 26 én 21
2013. márc. 12. 13:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
lehet, hogy kimondták hogy nem jön luvnya :) És akkor, ha valaki ezt mégsem tudja teljesíteni, akkor elmegy az ember kedve. "Jó, akkor f@szom" :D Ez ilyen max, de nem érdemes neki túl nagy feneket keríteni szerintem.
2013. márc. 12. 14:25
 12/21 A kérdező kommentje:
jó hát én nem bízok benne akkor elmegyek én is valahova és megcsalom leszarom.
2013. márc. 12. 14:26
 13/21 Picúr/Pom-pom nélkül/ ***** válasza:

Kérdező,már miért kellene megcsalnod?!

Azért,mert malac módjára fog röfögni-böfögni,még nem kell egyből mással dugnod.

Hidd el,ilyenkor csak az "étlapot nézik meg,de otthon fognak vacsorázni".

2013. márc. 12. 14:31
 14/21 anonim ***** válasza:
Megértelek Kérdező! Én sem szeretem ha ilyen helyre megy. Nem tudom miért kell így viselkedni.. Szerencsére a párom elég ritkán megy..
2013. márc. 12. 14:31
 15/21 anonim ***** válasza:
A kapcsolatban nagyon fontos, hogy a felek egy bizonyos időt külön töltesenek. Te nem szoktál a barátnőiddel lógni? Mert ha nem, akkor ő se mehessen? Neked nincs senkid, akkor neki se legyen. Ráadásul benne van a nevében: faszis este, vagyis nőneműnek ott semmi keresnivalója. Minél előbb felfogod, annál jobb lesz.
2013. márc. 12. 14:32
 16/21 A kérdező kommentje:
én is mentem a barátnőmmel mentünk koktélozni és én nem aludtam ott jöttem haza kb 2-3 óra volt és ő is eddig napközben találkozott a haverjaival.
2013. márc. 12. 14:38
 17/21 anonim ***** válasza:
mivel engem imádnak a pasim haverjai,ezért mindig visznek magukkal az ilyen pasis estékre,de általában nálunk jövünk össze.ilyenkor főzök nekik,iszunk mint az állat,kibeszéljük a nőket,és az életet általában,ha meccs is van,az duplán jó,nézzük,hőbörgünk,egy kis xbox vagy társas.ha meg nem otthon vagyunk,akkor metálkoncertek.hőbörgés,ivás.nagyjából ezek zajlanak.
2013. márc. 12. 14:48
 18/21 anonim ***** válasza:

ha nem bízol benne, akkor eleve ez a gond

nem látok ebben semmi kivetnivalót, de Te tudod

most a dac beszél Belőled, ne légy ilyen ezt nem szereti senki N

2013. márc. 12. 14:49
 19/21 anonim ***** válasza:

az elsőnek igaza van,este milan-barca,és hiába nem szereti a focit,attól még leülhet a haverjaival megnézni egy meccset,nekünk is van olyan haverunk,aki nem szereti,de velünk nézi. meg a BL meccsek elég fontosak azért...

de mit mondott,mit fognak csinálni,hogy ennyire ki vagy ezen bukva?

2013. márc. 12. 14:51
 20/21 anonim ***** válasza:

Istenem...

"jó hát én nem bízok benne akkor elmegyek én is valahova és megcsalom leszarom."

Drága kérdező! A hozzád hasonló idióták azok, akik ezek után nem értik, hogy miért hagyja ott őket minden férfi a fenébe, aztán meg rinyálnak, hogy nincs egy normális pasi sem a földön.

2013. márc. 12. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!