Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik nálatok mi zajlik egy pasis este alatt?
lehet, hogy kimondták hogy nem jön luvnya :) És akkor, ha valaki ezt mégsem tudja teljesíteni, akkor elmegy az ember kedve. "Jó, akkor f@szom" :D Ez ilyen max, de nem érdemes neki túl nagy feneket keríteni szerintem.
2013. márc. 12. 14:25
12/21 A kérdező kommentje:
jó hát én nem bízok benne akkor elmegyek én is valahova és megcsalom leszarom.
Kérdező,már miért kellene megcsalnod?!
Azért,mert malac módjára fog röfögni-böfögni,még nem kell egyből mással dugnod.
Hidd el,ilyenkor csak az "étlapot nézik meg,de otthon fognak vacsorázni".
2013. márc. 12. 14:31
Megértelek Kérdező! Én sem szeretem ha ilyen helyre megy. Nem tudom miért kell így viselkedni.. Szerencsére a párom elég ritkán megy..
2013. márc. 12. 14:31
A kapcsolatban nagyon fontos, hogy a felek egy bizonyos időt külön töltesenek. Te nem szoktál a barátnőiddel lógni? Mert ha nem, akkor ő se mehessen? Neked nincs senkid, akkor neki se legyen. Ráadásul benne van a nevében: faszis este, vagyis nőneműnek ott semmi keresnivalója. Minél előbb felfogod, annál jobb lesz.
2013. márc. 12. 14:32
16/21 A kérdező kommentje:
én is mentem a barátnőmmel mentünk koktélozni és én nem aludtam ott jöttem haza kb 2-3 óra volt és ő is eddig napközben találkozott a haverjaival.
mivel engem imádnak a pasim haverjai,ezért mindig visznek magukkal az ilyen pasis estékre,de általában nálunk jövünk össze.ilyenkor főzök nekik,iszunk mint az állat,kibeszéljük a nőket,és az életet általában,ha meccs is van,az duplán jó,nézzük,hőbörgünk,egy kis xbox vagy társas.ha meg nem otthon vagyunk,akkor metálkoncertek.hőbörgés,ivás.nagyjából ezek zajlanak.
2013. márc. 12. 14:48
ha nem bízol benne, akkor eleve ez a gond
nem látok ebben semmi kivetnivalót, de Te tudod
most a dac beszél Belőled, ne légy ilyen ezt nem szereti senki N
2013. márc. 12. 14:49
az elsőnek igaza van,este milan-barca,és hiába nem szereti a focit,attól még leülhet a haverjaival megnézni egy meccset,nekünk is van olyan haverunk,aki nem szereti,de velünk nézi. meg a BL meccsek elég fontosak azért...
de mit mondott,mit fognak csinálni,hogy ennyire ki vagy ezen bukva?
2013. márc. 12. 14:51
Istenem...
"jó hát én nem bízok benne akkor elmegyek én is valahova és megcsalom leszarom."
Drága kérdező! A hozzád hasonló idióták azok, akik ezek után nem értik, hogy miért hagyja ott őket minden férfi a fenébe, aztán meg rinyálnak, hogy nincs egy normális pasi sem a földön.
2013. márc. 12. 15:12
Kapcsolódó kérdések: