Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sok nő valóban azért marad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő valóban azért marad magányos, mert sok a fejében az elképzelt hülyeség?

Figyelt kérdés
2013. okt. 10. 12:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
#8 és milyen igazad van
2013. okt. 10. 13:03
 12/19 kolosszus22 ***** válasza:

8,

kihagytad, hogy legyen "jó pasi", nézzen ki jól

lehetőleg ne legyen tök csóró

legyen határozott férfias, de közben legyen nagyon érzékeny és megértő is

legyen humoros és szórakoztató, nehogy már unatkozni kelljen mellette

2013. okt. 10. 13:09
 13/19 anonim ***** válasza:

12.

A fizikai dolgokat direkt hagytam ki, mert nagyon sok nő igenis sok energiát fektet a külsőbe és szerintem ezt elvárhatják a férfiaktól is.

Viszont a hármast négyest amit felhoztál azt bátran raktnám a listába. 4.-et főleg, mert sokszor a nők alapból úgy kezelnek mint egy kolerást és így nehéz szellemesnek lenni. :)

2013. okt. 10. 13:13
 14/19 anonim ***** válasza:
És sok ám az önbizalomhiányos is, aki emiatt utasít vissza.
2013. okt. 10. 13:24
 15/19 anonim ***** válasza:

elvárás???

spec leírom mi nálam az elvárás

szerintem ezt simán tudja minden pasi ha akarja

ha 10 év múlva ha mellette ébredek akkor is mosolyogjon rám még ha kócos és megviselt is vagyok, és élvezem mellette a reggeleket/napokat

a többi kutyvasz :-)

2013. okt. 10. 13:27
 16/19 anonim ***** válasza:
91%

Jó persze. De kb ez mindenkinek az elvárása nemcsak a nőknek. Itt most arról van szó, hogy milyen beszűkült elvárásokat állítanak a nők a férfiak felé amivel eltántorítják, meg elüldözik sokukat. Csomó csajjal találkoztam akik fullra furcsa dolgokat vártak el, aztán rossz kapcsolatba kerültek vagy egyedül maradtak és sóhajtoztak, hogy lám lám milyen kegyetlen az élet velük.

Pedig ha kicsit körbenéztek volna látták volna, hogy sok srác akik tényleg normális arcok voltak ott próbálkoztak reménytelenül persze, mert nem mentek át a 'rostán'.

2013. okt. 10. 13:33
 17/19 anonim ***** válasza:

Nekem is számtalanszor jöttek ezzel, meg azzal, hogy soha nem lesz olyan, aki megfelel az elvárásaimnak, mert nem létezik olyan férfi. Próbáltam elfogadni a dolgot, de egyfolytában tele volt a világ ellenpéldákkal (hogy igenis talál olyat az ember, aki majdhogynem tökéletes pár neki), és akkor visszakanyarodtam oda, hogy nem fogok kompromisszumot kötni.

Jól tettem, mert azóta megtaláltam azt, akit mindig is kerestem. Azok meg remélem, hogy szégyellik magukat, akik évekig osztották nekem az észt. :)

2013. okt. 10. 14:04
 18/19 anonim ***** válasza:
Hasonló kérdéseket szoktam felrakni csak épp fordítva. A válasz általában pont a kérdésed.
2013. okt. 11. 06:13
 19/19 anonim ***** válasza:
15-ös, van időgéped, és előremész 10 évet? Ha minden pasi tudja, ha akarja, az azt jelenti, hogy külső, vonzalom, vagy az anyagiak alapján váalsztasz, aztán rámondod, hogy igen, ő az, aki akar 10 év múlva is mellettem ébredni mosolyogva. Ez ugyanolyan, mintha azt mondod, hogy a férfi az legyen férfi, ami az égvilágon semmit nem jelent, tautológia, csak rossz fényt vetne Rád, ha azt mondanád, legyen jóképű, izmos és nagyfarkú.
2013. dec. 4. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!