Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszoneves lanyok, fiuk ti is varjatok mar hogy legyen mellettetek egy tars es hogy egyutt csaladot alapitsatok? Kort es nemet is irjatok kerlek.
Figyelt kérdés
2013. okt. 10. 12:11
11/21 anonim válasza:
az anyagiak nem befolyasolnak. az befolyasol, hogy jobban erzem magam egyedul, raadasul nincs olyan no, aki kibirna huzamosabb ideig :)
12/21 anonim válasza:
Van barátnőm, de nem szeretnék gyereket. 21/F
13/21 anonim válasza:
Ha olyna szinten lennék anyagilak mint ahogy tervezem belátható időn belül akkor méginkább nem akarnék gyereket...Barátnő/társ okés, de gyerek még 10 évig biztos hogy nem.
21f
14/21 anonim válasza:
Én már 31 vagyok de ha lenne annyi pénzem se kellene család, gyerek stb. Ha majdnem úgy alakult valakivel, vagy nagyon a küszöbén álltunk, akkor menekültem.
16/21 anonim válasza:
17/21 anonim válasza:
@10 ha az anyagiak adottak lennének akkor sem lennék más véleményen. esetleg ha jönne valaki akibe úgy igazán bele tudnék szeretni akkor sem hinném, mert nem érzem magam rá érettnek + most így a baráti társaságommal teljesen jól megvagyok.
19/21 anonim válasza:
Biztos én vagyok rosszul összerakva, de sosem lelkesedtem a témáért. Viszont 2 éve van egy pasim, akivel el tudom képzelni, hogy együtt öregszünk meg, sőt nevelünk gyerekeket. Az utóbbira még messze nem érzem magam késznek, az anyagiak sem adottak, de majd egyszer, talán...
25/N
20/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem vágyom ilyesmire.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!