Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogy a párotok igényi a szabadságot és nem szeretne 0-24ben mellettetek lenni?

Figyelt kérdés

Sőt nem is mindent mesél el csak amit jónak lát.

Kort és nemet írjatok.

2013. jún. 28. 20:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj az ha nem lógnak a pártok egyész nap egymás nyakán. Néha tényleg kell a szabadság ez erősíti a kapcsolatot. Példának okáért ha egész nap egymás nyakán logtok akkor mit beszéltek meg este vacsi alatt? Mindenki tud mindent.
2013. jún. 28. 20:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
egyetértek, én se 22l
2013. jún. 28. 20:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Jobban működik a kapcsolat. :) Ha folyton együtt vagytok, akkor többször össze vesztek apróságokon... Tapasztalat.. :)
2013. jún. 28. 20:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs mindig veled sokkal izgalmasabb,mint non stop együtt lenni.Akivel sokat voltam együtt, rá is untam hamar.Semmi plusz nem volt a kapcsolatban,mint együtt csináltunk,semmi értelme.
2013. jún. 28. 20:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, hogy egy egészséges lelkületű felnőtt ember.

21L

2013. jún. 28. 20:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Nálunk szerencsére, jól működik nem szabályozzuk egymást, bár könnyebb, mivel távkapcsolatban vagyunk. De ha együtt leszünk sem lesz gond, mind a ketten így állunk hozzá. Bár, ha végre együtt lehetünk, akkor kiélvezzük az együtt töltött időt.

Olyan viszont nincs, h csak azt mondjuk el, amit jónak látunk, mivel tabu sincs nálunk. Meg úgy fogadjuk el a másikat, amilyen.

2013. jún. 28. 20:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi kipróbáltuk mindkettőt. Évekig non-stop együtt, egymás nélkül sehová, együtt is dolgoztunk. Majdnem el is váltunk. Aztán változtattunk ezen, azóta szuper a kapcsolatunk és sokkal elégedettebbek vagyunk az életünkkel. Már nem együtt dolgozunk, és egymás nélkül is elmegyünk néha szórakozni. Elfogadom és tiszteletben tartom, hogy van élete rajtam kívül is, persze mikor együtt vagyunk, akkor viszont maximálisan odaadóak vagyunk.

37/N

2013. jún. 28. 20:51
 8/8 kolosszus22 ***** válasza:

Nagyon helyes, szerintem ez a normális, sajnos volt barátnőm nem így gondolta, de ő kapcsolatfüggő volt.

26F

2013. jún. 28. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!