Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm soha nem mos fogat, hogy beszéljek vele?
jézusom.
hát ha magától nem veszi észre, akkor keményen, erélyesen....
Gázálarcban. :)
Egyébként mondd meg neki simán. Egy kapcsolatba bőven belefér az, hogy szóvá teszel valamit.
Egyik romantikus délutánon mondd neki, hogy mutatsz valamit, ehhez be kell kötni a szemét egy sállal. Vidd be a fürdőszobába és formálj a tenyereidből félgömböt. Tartsd a szájához és kérd meg, hogy fújjon bele :DDDD Aztán vedd le a sálat a szeméről és húzd szét a száját, hogy lássa a tükörben :DDD
Jó, ez nagyon kemény lenne :) csak vicceltem.
Szerintem vezesd be, hogy együtt mostok fogat és akkor úgy nem olyan para talán. Ha lustulni akar, akkor nézz rá úgy, mint a kisgyerekre, aki rosszat csinál. Ha ez nem működik, akkor utasítás. Ha az sem erőszak :DDD Ha az sem, viszlát.
1,5 éve vagyunk együtt és fél éve együtt lakunk, ezért kértem tanácsokat arról hogy beszéljek vele, nem arról hogy szakítsak vele :)
Egyébként párszor utaltam már rá a boltban mikor fogkrémet/fogkefét vettem magamnak, de nem esett le neki. :(
Nem tudom hogy fogadná ha csak úgy elmondanám neki, biztos megsértődne, ami érthető, de ezt nem szeretném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!