Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szex probléma? Mi történt velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kaffa kérdése:

Szex probléma? Mi történt velem?

Figyelt kérdés

Új barátnőm van, első szeretkezéskor nem sikerült a szex, mert nem állt fel a szerszámom. 2. alkalommal már erre gondoltam és szintén nem sikerült. mi történt velem ? egyszerűen már félek a 3. alkalomtól. mit tehetek?

Eddig sosem volt ilyen problémám, pedig voltam már vagy 7-8 nővel.

2013. okt. 9. 21:27
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
Lehet hogy ezt a barátnődet igazán szereted, és szeretnél neki nagyon megfelelni. És ezért nem jön össze. Próbálj meg lazítani, és nem rágörcsölni a dologra.
2013. okt. 9. 21:29
 2/10 Lina93 ***** válasza:

Rá vagy már görcsölve teljesen erre.

1. próbálkozásnál nem jött össze, így most folyamatosan ezen gondolkodsz, ami még inkább megakadályozza azt, hogy összejöjjön. Ne idegeskedj ezen, bár tudom, könnyű mondani...

Kérd meg a barátnődet, hogy kényeztessen orálisan, izgasson, simogasson, aztán egyszer csak, majd összejön.

2013. okt. 9. 21:30
 3/10 anonim ***** válasza:

VOltam én is már így.

1-es hülyeséget beszélsz. Ha új a barátnője, hogyan mélyülhetne el annyira érzelmileg a dologban, hogy "annyira szereti, h meg akar neki túlságosan felelni".

Szimplán stresszes vagy, szorongsz valamiért, nem oldódtál fel vele. Olyan is van, hogy ruhában áll a cerka, de mihelyt lekerül a ruha lekonyulsz? Ilyenről is hallottam. Valami tudat alatt szorongásban tart, vagy nem kívánod eléggé őt, nem pörget fel. Ne igyatok, az tévhit ilyenkor, még inkább impotenssé tesz a piálás előtte. Szerintem több meztelen ismerkedés kéne de még csak szex nélkül, ismerjétek meg egymás erogén zónáit, ne a behatolás legyen az elsődleges cél. Mert az megfelelési kényszert szül és az istenért sem fog felállni akkor.

2013. okt. 9. 21:33
 4/10 anonim ***** válasza:
60%
utálomaparadicsomot válaszaiból annyira képmutató érzelgősség jön le állandóan hogy már nem lehet bírni. Írhatnál simán cikkeket a bravoban imádnák a stílusod...:D
2013. okt. 9. 21:37
 5/10 godside ***** válasza:
kuldd at majd en megoldom... azert 7-8 ig eltudok szamolni... szoval vazolom a problemat papa: impotens vagy ez a gaz...
2013. okt. 9. 21:41
 6/10 Lina93 ***** válasza:

3-as

"Ha új a barátnője, hogyan mélyülhetne el annyira érzelmileg a dologban, hogy "annyira szereti, h meg akar neki túlságosan felelni"."

Nem tudhatod... Lehet annyira tetszik neki a lány, annyira jól akar teljesíteni a kérdező, hogy valóban azért nem áll fel. Van ilyen.

2013. okt. 9. 21:42
 7/10 A kérdező kommentje:
Rendben megpróbálok lazítani, azt gondolom nagyon szeretnék teljesíteni, nah de majd holnap neki ugrok ;) köszönöm a jó tanácsokat !
2013. okt. 9. 21:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Neten vannak 4-5 ezerért cuccok, ha gáz van. Egyszer elég egy kis rásegítés, utána menni fog, ha nincs szervi probléma.
2013. okt. 9. 21:55
 9/10 anonim ***** válasza:

#4-es: Ment egy privát, mert nem értem ezzel mit szerettél volna...

1x írok olyan dolgot ami nem hülyülés/butaság/trollkodás, hanem komolyan gondolom, és azt is lehúzzátok? Kérdem én: MIÉRT?

2013. okt. 9. 22:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Pumpáld fel előtte a szerszámot. Jó kemény legyen.
2013. okt. 9. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!