Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy a korkülömbség?
Figyelt kérdés
Én 13/L vagyok ő pedig 22/F..mind a ketten szeretjük egymást...de neki van melledtem barátnője..de a csajszi nem tud róllam..:// mit csináljak hagyjam az egészet vagy mi legyen?2013. okt. 9. 19:40
11/14 anonim válasza:
Csak szexre kellesz neki te buta troll.
12/14 anonim válasza:
Dehogy nagy, ez még simán belefér... (:/)
13/14 anonim válasza:
"csókolózgatunk...stb" Szóval már szexeltek!!!
Az a pasi egy kicsit pedofil!!
14/14 anonim válasza:
Én liberálisnak tartom magam, de ez már nalam is kiakasztja a...! Ha 14éves kor alatt közösül Veled, büncselekményt követ el (és ebben te segítesz neki, lehet, hogy jól szétromboljátok egymás életét!).
Feltételezem ez lenne az elsö szexuális kapcsolatod. Én is azt forrón javaslom, foglalkozz a saját korosztályoddal (mondjuk 12-17 évesig) és velük kezdjél.
(Mellesleg azt is gondolom, hogy a komolyabb szex is várjon még pár évet, ha gondolkodnál rajta...!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!