Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagy a korkülömbség? :S 15L
Annyira nem vészes igazából
2013. júl. 16. 00:24
Nehéz ezt megítélni ha a 18-as határ két végén vagytok.
2013. júl. 16. 00:25
XD Ha nem jártok, akár 92 éves is lehet.
2013. júl. 16. 00:25
szerintem igen.
19 éves vagyok én is és ilyen korban azért jóval nagyobb igényei vannak az embernek, mint 15 évesen. Meg elméletileg jóval érettebbek is. (bár tudom, hogy itt mindenki érettebbnek hiszi magát a koránál -.-ˇˇ)
2013. júl. 16. 00:26
Szerintem egyéntől függ.:) Ha a lány érettebb a koránál,nem sok,meg aztán a szerelemben a kor nem számít..nekem a volt barátom 19 éves volt,de aztán csak szakítottunk,és én is 15 vagyok. Ha van kedved beszélgetni,írj nyugodtan,szívesen beszélnék veled!:) 15/L
2013. júl. 16. 00:31
szerintem cumizd le gyorsan majd keféljetek is
2013. júl. 16. 00:38
Nem vészes. Elmegy. A szüleim között 10 év korkülönbség van, és jól meg vannak egymással már 25 éve.
2013. júl. 16. 00:40
Nagy. Azt most hagyjuk, hogy mennyire érzi érettnek magát 15 évesen. Én 15 éves fiú vagyok, és én is úgy érzem, érettebb vagyok mint a kortársaim, de ez valószínűleg nem igaz, tini szokás ezt bemesélni magunknak.
Csak azt tudom mondani, hogy, valószínűleg csalódni fogsz. A legtöbb lány ismerősöm idősebb pasikra hajt. Hallottam már sztorikat tőlük a megcsalástól kezdve egész addig, hogy beadta a derekát egy kefélésre a lány, aztán dobta a pasi.
Nézd meg itt is a kérdéseket. Rengeteg olyan kérdés van, ami fel sem merülne, ha mindenki a saját korosztályánál nézelődne.
2013. júl. 16. 00:42
Nálunk is majdnem 4 év korkülönbség van, de én 16 voltam, mikor összejöttünk (ő 2 hónap múlva töltötte a 20. évét) Szerintem nem vészes, ez tőletek függ, ha türelmes, nem akar 1 hét után megfektetni, te pedig érettebb vagy a korodnál, hajrá. Mi 20 hónapja vagyunk együtt.
2013. júl. 16. 00:48
10/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Egy dolgot nem értek.Ha nem tetszik a kérdés,vagy nem tud valaki normálisan válaszolni akkor minek ír ide?És nem,nem járunk de a normális véleményekre kíváncsi voltam.
Kapcsolódó kérdések: