Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aludhatok a barátomnál, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aludhatok a barátomnál, ha épp megvan?

Figyelt kérdés
nem lenne semmi, csak nem tudom, hogy ilyenkor lehet-e , mert akkor ki kéne mennem tampont cserélni stb.
2013. okt. 9. 19:19
1 2
 11/14 BlacktigerXXX ***** válasza:
69%
A mai világban óva kell intenem a tiniket :)
2013. okt. 9. 19:37
 12/14 anonim válasza:
100%
Én szoktam ugy aludni barátomnál, bár mi akkor nem vagyunk "együtt", de sok barátnőmet nem zavarja ha menstruál. Csak engem meg a barátomat is zavarja..de megérti..nem tehet mást :D
2013. okt. 9. 19:42
 13/14 anonim ***** válasza:
85%

Ha még nem sejti, hogy vannak ilyen napjaid, akkor azt hiszem jobb is ha "nem lesz semmi". Ha meg nem érti meg, akkor meg miért jársz vele?

Ha meg megérti, te meg jó fej akarsz lenni, akkor simán pippantasz egyet, nyeled oszt' jó éjszakát. :D :D :D

2013. okt. 9. 19:43
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

A férjedtől is elköltözöl majd arra a pár napra?

Persze, hogy aludhatsz nála, ne hülyéskedj!

2013. okt. 9. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!