Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok?
Tetszik egy fiú, ma együtt mentünk haza és a buszmegállóban így megjegyezte, hogy jó sötét a szemem. És barátnőmék erre azt mondták, szerintük ez is azt jelenti, hogy tetszem neki, mert a szememet nézte...meg amikor jött a buszom, elköszönésnél megöleltem és elvileg tökre elpirult.
Szóval most így látatlanba tudom, hogy nehéz megmondani, de így ezek alapján szerintetek tetszem neki?
"Fiúk! Mit gondoltok?"
- Azt hogy kajálni kéne má'!
"Szóval most így látatlanba tudom, hogy nehéz megmondani, de így ezek alapján szerintetek tetszem neki?"
- Igen, lehetséges...
utálomaparadicsomot
Ha eszel akkor jó étvágyat :D
A válaszra pedig:
Igen, nagy esély van rá hogy tetszel neki..
Hurráááá :$
Utolsó: Köszi :)) bár általában minden barátomat/barátnőmet megölelem, mikor találkozunk vagy elköszönünk egymástól...remélem, nem hitte az,t hogy ez is csak olyan baráti ölelés volt :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!