Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a baja a férjemnek? Engem sokkolt amit tett!

Figyelt kérdés
3éve vagyunk házasok (23évesek).a férjem a következőt tette:mivel délután dolgozik(2-10ig)nem kulcsoltam be az ajtót(faluban élünk,nem félek,mert mióta az eszem tudom nem volt itt semmi bűncselekmény)nos lefeküdtem aludni.nos elaludtam.arra eszméltem h valaki befogta a számat,és azt mondta legyek jó kislány és tegyem amit mond,és elkezdett a másik kézzel taperolni.a hab a tortán h símaszk volt rajta.a vér megállt bennem,mikor is felismertem a drága férjem(megint szólt felismertem a hangját).Addig a-közrejátszott a sokk,a sötétség stb)míg nem ismertem fel majd meghaltam ugy féltem.Elvileg nagyon izgatónak tartotta a dolgot.no én meg adtam neki 2 csattanós pofont.Azóta könyörög sírt s h ne haragudjak hozott bon-bont stb...de úgy gondolom ez túlment a jó ízlés határán.Még az elköltözés is forog a fejemben.Am nem agresszív ember,se nem abberált,nem értem mért tett ilyet?lehet fura a puffogásom,de ekkora sokkot sose éltem még át.(azért ide irtam mert a szex rovaatba ált.nem vmi kulturált válaszokat kapok:(köszi előre is

2013. okt. 9. 16:28
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Lina93 tök értelmes dolgokat írtál,köszönöm szépen:)
2013. okt. 9. 17:30
 32/42 A.R. ***** válasza:
Szívasd meg te is :D
2013. okt. 9. 17:31
 33/42 anonim ***** válasza:
Arra nem is gondolsz, hogy minden háznál ezzel próbálkozik, csak most nem vette észre, hogy otthon van?
2013. okt. 9. 17:31
 34/42 anonim ***** válasza:
Ezeket fel szokták rakni a netre. Ő nem járt hasonló módon mert akkor megnézném
2013. okt. 9. 17:40
 35/42 A kérdező kommentje:
Sztem ha minden házban ezt csinálná már a hűvösön ülne:D
2013. okt. 9. 17:41
 36/42 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogyan kerül fel netre az ilyesmi...ha ilyen lenne a férjem nem maradna életben:)Nem stílusom h megszivassam,nem vagyok már tini :)
2013. okt. 9. 17:42
 37/42 Lina93 ***** válasza:

Nagyon szívesen! Remélem tudtam segíteni és megbékélsz.

Minden jót kívánok nektek! :)

2013. okt. 9. 17:52
 38/42 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2013. okt. 9. 17:54
 39/42 A.R. ***** válasza:
Nem vagy tini de legalább feldobhatod a kapcsolatotokat kicsit
2013. okt. 9. 18:32
 40/42 A kérdező kommentje:
Nem szeretném szivatni:-) kí tudja h sülne el:-)
2013. okt. 9. 20:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!