Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a baja a férjemnek? Engem sokkolt amit tett!
Értem én hogy neki ilyen vágyai vannak,csak sztem egy logikusan gondolkodó ember NEM jön be egy alvó valakihez(hiába a neje)így.Tudom,hogy bánja,de mondjuk elég friss az eset,és én igen is haragszom rá!és nem örülök ENNEk az újításnak(nem vagyok prűd)de ez nekem sok.és elgondolkodtató.leírom miért:
1.Ennyire nem ismerjük egymás igényeit?
2.Ennyire "uncsi"a szexuális életünk?(nem érzem ezt)
3.Ennnyire nem gondol bele h én mit fogok érezni?
4.Nagyon nehezen tudom magam ezen túltenni,elég megrázó volt számomra,ő viszont ártatlan"játéknak"éli meg(bár sajnálkozik,elvileg nem akart bántani)de érzem,h nem veszi komolyan
Szerintem csak szerepjátékot akart, feldobni a szexuális életetek, csak elfelejtett szólni :D és nem gondolt bele, hogy megrémiszt.
Szerintem se menj el ezért, nem akart rosszat. Mond neki, hogy előtte beszéljétek meg mire vágytok, és ne hozzátok egymásra a frászt:D
"3.Ennnyire nem gondol bele h én mit fogok érezni?"
Ott a pont.
Nem gondolt bele, ő pedig jó ötletnek tartotta.
Nem úgy alakult, ahogy ő akarta.
Mindenki hibázik valamilyen módon, de többet biztos nem fogja megcsinálni.
Ne haragudj rá! Nem akart bántani.
# 24
Igen. Lehet általában te irányítasz szex közben, most pedig ő szeretett volna.
Ajánld fel neki a kikötözősdit, biztos benne lenne.
Nincs értelme aggódni. Én is megijedtem volna nagyon, de kár felfújni.
# 27
Nyugodj meg! Semmi probléma nincs. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!