Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a baja a férjemnek? Engem sokkolt amit tett!

Figyelt kérdés
3éve vagyunk házasok (23évesek).a férjem a következőt tette:mivel délután dolgozik(2-10ig)nem kulcsoltam be az ajtót(faluban élünk,nem félek,mert mióta az eszem tudom nem volt itt semmi bűncselekmény)nos lefeküdtem aludni.nos elaludtam.arra eszméltem h valaki befogta a számat,és azt mondta legyek jó kislány és tegyem amit mond,és elkezdett a másik kézzel taperolni.a hab a tortán h símaszk volt rajta.a vér megállt bennem,mikor is felismertem a drága férjem(megint szólt felismertem a hangját).Addig a-közrejátszott a sokk,a sötétség stb)míg nem ismertem fel majd meghaltam ugy féltem.Elvileg nagyon izgatónak tartotta a dolgot.no én meg adtam neki 2 csattanós pofont.Azóta könyörög sírt s h ne haragudjak hozott bon-bont stb...de úgy gondolom ez túlment a jó ízlés határán.Még az elköltözés is forog a fejemben.Am nem agresszív ember,se nem abberált,nem értem mért tett ilyet?lehet fura a puffogásom,de ekkora sokkot sose éltem még át.(azért ide irtam mert a szex rovaatba ált.nem vmi kulturált válaszokat kapok:(köszi előre is

2013. okt. 9. 16:28
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:

Értem én hogy neki ilyen vágyai vannak,csak sztem egy logikusan gondolkodó ember NEM jön be egy alvó valakihez(hiába a neje)így.Tudom,hogy bánja,de mondjuk elég friss az eset,és én igen is haragszom rá!és nem örülök ENNEk az újításnak(nem vagyok prűd)de ez nekem sok.és elgondolkodtató.leírom miért:

1.Ennyire nem ismerjük egymás igényeit?

2.Ennyire "uncsi"a szexuális életünk?(nem érzem ezt)

3.Ennnyire nem gondol bele h én mit fogok érezni?

4.Nagyon nehezen tudom magam ezen túltenni,elég megrázó volt számomra,ő viszont ártatlan"játéknak"éli meg(bár sajnálkozik,elvileg nem akart bántani)de érzem,h nem veszi komolyan

2013. okt. 9. 17:02
 22/42 anonim ***** válasza:

Szerintem csak szerepjátékot akart, feldobni a szexuális életetek, csak elfelejtett szólni :D és nem gondolt bele, hogy megrémiszt.

Szerintem se menj el ezért, nem akart rosszat. Mond neki, hogy előtte beszéljétek meg mire vágytok, és ne hozzátok egymásra a frászt:D

2013. okt. 9. 17:04
 23/42 Lina93 ***** válasza:

"3.Ennnyire nem gondol bele h én mit fogok érezni?"

Ott a pont.

Nem gondolt bele, ő pedig jó ötletnek tartotta.

Nem úgy alakult, ahogy ő akarta.

Mindenki hibázik valamilyen módon, de többet biztos nem fogja megcsinálni.

Ne haragudj rá! Nem akart bántani.

2013. okt. 9. 17:07
 24/42 A kérdező kommentje:
Nem tudom,de neki sztem a lényeg az volt h "uralkodhasson",én meg kiszolgáltatott legyek.Ezt vettemm le a szavaiból.Szerintetek milyen ha valakit ez izgat?Pozitív?Én megkérdeztem tőle hogy legközelebb kést is nyom a torkomhoz,csak h hitelesebb legyen?azért határa mindennek van.Olyan volt már,h "álmomban"közeledett,magyarul míg aludtam akarta.A fölött még szemet hunytam de ez sokk!!!!
2013. okt. 9. 17:10
 25/42 A kérdező kommentje:
:(Nekem eléggé elvette a kedvem az újításoktól:(
2013. okt. 9. 17:11
 26/42 Lina93 ***** válasza:

# 24

Igen. Lehet általában te irányítasz szex közben, most pedig ő szeretett volna.

Ajánld fel neki a kikötözősdit, biztos benne lenne.

Nincs értelme aggódni. Én is megijedtem volna nagyon, de kár felfújni.

2013. okt. 9. 17:14
 27/42 A kérdező kommentje:
Lehet igazatok van,de nem vagyok egy irányító típus.próbálom megoldani(már csak a kicsik miatt is)de most eléggé kivagyok
2013. okt. 9. 17:16
 28/42 Lina93 ***** válasza:

# 27

Nyugodj meg! Semmi probléma nincs. :D

2013. okt. 9. 17:18
 29/42 anonim ***** válasza:
Király a csávó!
2013. okt. 9. 17:22
 30/42 A kérdező kommentje:
Édes Istenem,ha neked olyan király,átküldhetem,hozzád hogy tanítson ilyen "szuper"dolgokra:Dcsak nehogy te is ilyen "prűd" nőbe ütközz....
2013. okt. 9. 17:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!