Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire borotváljam le magam ott lent? Borotváljam, gyantázzam vagy epiláljam?
Figyelt kérdés
Most lesz a hetedik randim a barátommal, és úgy érzem, itt az idő... csakhogy nem igazán voltam srácokkal mostanában, meg ez amúgy is mindig rejtély volt számomra, úgyhogy megkérdeztem. Most nagy a dzsumbuj odalent.... milyen módszerrel, mennyire szőrtelenítsem magam?2013. okt. 9. 16:27
1/6 Zakathol válasza:
Úgy és annyira amennyire neked jól esik. Ne a pasik miatt csináld, hanem magad miatt. Ahogy neked kényelmes.
2/6 anonim válasza:
szerintem a legjobb módszer a nő szőrtelnítésére a gyanta, ne hidd el azt h úgy csináld, ahogy neked tetszik, mert a szexben nem az számít. nálam pl 2 dolog van amitől abbahgyom a szexet: szőr, pénisz
4/6 anonim válasza:
Mindent tüntess el, abból baj nem lehet. Ne ess túlzásokba epilálással, meg gyantával, mert ha figyelsz, akkor borotvával is tökéletes lehet az eredmény, csak ne kapkodd el.
5/6 anonim válasza:
Szerintem is csak annyira, ahogy neked tetszik. Mert nem tudhatod h a srácnak mi tetszik, v mit fogad el. van aki csak a csupaszt szereti, van aki meg azt, ha teljesen szőrös, meg persze sokan a 2 között. Szóval ezt így előre nem tudod, ezért magadnak csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!