Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hülye tehet arról hogy hülye?
Figyelt kérdés
Aki unaloműzésképpen pletykákat terjeszt, vagy aki menti a bőrét ha szembesítésre kerül a sor, vagy ha nem tud elinalni, akkor inkább ellentmondásba keveredik önmagával, csak hogy ne kelljen bevallani hogy hibázott. Mit lehet az ilyen alakokkal kezdeni? Lehet rájuk haragudni, vagy sajnálni kell őket mert alapból nem stimmel minden csont alatt...? Egyszerűen nem tudom megérteni ezt az "emberi" viselkedést...2009. nov. 9. 18:33
1/6 anonim 

válasza:

Nem igazán párkapcsolatok, de lehet rájuk haragudni. Miért ne lehetne.
2/6 anonim válasza:
Szinte már válaszoltál is magadnak :D
3/6 anonim 

válasza:

szerintem igenis lehet rá haragudni... annyira nem lehet hülye, hogy ne fogja fel, mit művel...nem hülye az ilyen hanem rosszindulatú
5/6 anonim válasza:
Honnan tudjam, gyépés vagyok, DEJŐŐŐŐŐ!
6/6 anonim 

válasza:

A hülyének két fajtája van:
-a jó: vicces, hülyéskedik, bár lehet, hogy gyenge képességű, de nem ártalmas (vagy legalább nem nagyon), lehet rajta röhögni. a nem hülye emberek is szoktak hülyülni
-a rossz: ahogy leírtad, undok, rosszindulatú... az osztályomba van egy hülye lány, aki nem képes felfogni, hogy rajta kívül is léteznek dolgok a világegyetemben. egoista, beképzelt, azt hiszi, hogy mindenki szereti, pedig épp az ellenkezője, el van szállva azzal, hogy ő milyen okos, pedig a teletabi+hupikék törpikék fanklub vezetője 14 éves létére. a megoldás: szivatni kell, amikor csak lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!