Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel lehet igazán meghódítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet igazán meghódítani egy férfit?

Figyelt kérdés
5 évvel idősebb tőlem!De én már most naon szeretem,pedig csak egy hete ismerem
2008. júl. 5. 16:52
 1/4 anonim ***** válasza:
89%

ha nem vagy buta,àpolt vagy,tudsz mosolyogni hibàidon,nem beszélsz csunyàn,tudod hogy mi a hàztartàsban a teendöd(mosni,fözni,takaritani,)

nem feltünöen viselkedni(vihogàs,extra rövd szoknya,2 kilo festék9

szeretik a jo parfüm illatot,meg ha kedves vagy

2008. júl. 5. 20:25
 2/4 anonim válasza:
89%
Nagyrészt egyet értek az előző válaszadóval, csak kiegészíteném. Mert azért szerintem számít, hogy hány évesek vagytok. Már értem ezalatt azt, hogy például nekem például 10 éve más jött be, mint most. De úgy általánosságban: kedvességgel, őszinteséggel, viccekkel, egy kedves mosollyal, stb... Azon meg ne akadj ki, hogy 5 évvel fiatalabb vagy, nem számít. Az az 5 év amúgy semmit nem jelent, oda és vissza egyaránt.
2008. júl. 5. 23:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Én 16 vagyok,ő pedig 21!!!:):)
2008. júl. 6. 10:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Első 5 évben a testeddel, a második 5 évben a főztöddel, a marmadik 5 évben a puszta jelenléteddel...
2008. júl. 10. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!