Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy férfit meghódítani, aki szörnyen konzervatív, csendes és zárkózott?

Figyelt kérdés

Kérlek, ne trágár butaságokat írjatok, teljesen komolyan kérdezem.

Nehezn nyit mások felé, bizalmatlan.

2010. máj. 10. 10:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
52%
Türelemmel. Ennyi. Nem kell ráerőszakolni magad, és el kell fogadnod, hogy nála lassabban fognak haladni a dolgok.
2010. máj. 10. 10:27
 2/17 anonim ***** válasza:
23%

???Van olyan csaj akinek az ilyen pasi tetszik???

Ha ez nem kamu kérdés, akkor erre azt tudom válaszolni, hogy úgy, hogy te is "szörnyen konzervatív" leszel, "csendes" és "zárkózott". Beszéld meg vele, hogy manapság milyen sok erkölcstelen nő és fiú van (ami részben igaz is), és ezzel el fogod majd nyerni a szimpátiáját. Aztán kb. 1-2 hónap után mondd meg neki egy találkozás alkalmával, hogy szereted őt. A többi dolog majd adja magát ezután.

2010. máj. 10. 10:32
 3/17 A kérdező kommentje:

Miért lenne vicc a kérdés???

Én soha nem kedveltem a nagy szájú hülyegyerekeket.

Egy férfi, akkor férfi, ha érett, értelmes, okos, udvarias és szeretetre méltó. Ő ilyen.

2010. máj. 10. 10:34
 4/17 anonim ***** válasza:
2. válaszoló vagyok. 30 év körüli vagy? Mert ha igen, akkor nem lepődöm meg hogy az ilyen fiúk tetszenek neked. ( Bocs, hogy vissza kérdezek )
2010. máj. 10. 10:38
 5/17 anonim ***** válasza:
55%

Nem mind1 hány éves? Szeret egy férfit és ennyi.

Szerintem is türelem, és add önmagad, És persze mosolyogj sokat, azzal biztos nem ártasz neki:)

2010. máj. 10. 10:42
 6/17 anonim ***** válasza:
Csak nehogy az legyen hogy összejössz vele, aztán majd meg akar fojtani a fene nagy szerelmével... Neked meg ez "terhes" lesz, és PONT AKKOR, természetesen véletlenül megtetszik egy másik pasi, szakítani akarsz a "nagy Ő-vel", ekkor meg elkezd zsarolni, hogy ha elhagyod akkor öngyilkos lesz. Nehezen szakítasz vele, de még évekig zaklatni fog téged. Jah amúgy meg "alamuszi nyuszi nagyot ugrik." ;) BÉkessséééég!
2010. máj. 10. 10:47
 7/17 anonim ***** válasza:
Türelem és mutasd ki minél jobban minél többször, hogy tetszik neked, szereted és vele akarsz lenni...
2010. máj. 10. 10:48
 8/17 anonim ***** válasza:
Ha annyira konzervatív akkor nem neki kéne udvarolnia? Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ne nyomulj, csak óvatosan hívd fel magadra a figyelmet és várd meg amíg ő kezdeményez.
2010. máj. 10. 10:48
 9/17 anonim ***** válasza:
55%
Sok kedvességgel, mosolygással és dícsérettel.Az én párom is ilyen típus.Bak a horoszkópja és általában ők ilyen típusúak.De az biztos ,hogy ők jó választás egy nő számára,mert nem csapodárak és megbízhatóak.Én teljesen természetesen cserkésztem őt be,persze meg volt a kölcsönös vonzalom,de semmiféleképpen nem rohantam le.Sok közös programot terveztünk,mozi ,színház ,kirándulások,esti séták.Lassan jutottunk el a kapcsolatunk kiteljesüléséhez,de megérte.Az ilyen férfiak szeretik ha egy nő értelmes és lehet vele beszélgetni mindenféle témában.Szeretik a pontosságot a rendet és a tisztaságot.Egy egy kedves szó csodákra képes.Sok sikert!
2010. máj. 10. 10:52
 10/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon könnyű ez zárkózott pasit meghódítani. Kedveskedni kell neki.
2010. máj. 10. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!