Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy férfit meghódítani, aki szörnyen konzervatív, csendes és zárkózott?
Kérlek, ne trágár butaságokat írjatok, teljesen komolyan kérdezem.
Nehezn nyit mások felé, bizalmatlan.
Bármennyire is meg fogtok leődni, nem vagyok 30 éves. 20-as éveimben járok. Én komoly kapcsolatra vágyom, így Ő számomra a tökéletes.
Kölcsönös a szimpátia, csak részemről ez jóval több. Adtam jeleket, de elrontottam, azt mondta túl gyors. Nem igazán beszélgetünk azóta. Eltelt némi idő, de ő még mindig egyedül van és én nem felejtettem el.
Hát, én is egy "ilyen" szörnyen (?) konzervatív, csendes, és zárkózott ember vagyok.. De ha bele szeretek egy lányba, akkor én nem utasítanám el.. Viszont ahhoz bele is kell szeretni. Hát, saját nézeteimet nézve azt tudom mondani, hogy beszélgess vele akármiről. Ha sok mindenben egyet értetek, akkor lassan (vagy inkább hirtelen) beléd fog szeretni :) És megint csak a saját nézeteim: Hát, elég nehéz nekünk megfelelő barátnőt találni, mivel mi (legalábbis én) hosszútávon gondolkodok (vagy gondolkodunk).
Most nem tudom így hirtelen, hogy csak a magam nevében beszéljek, vagy a többi ilyen srác nevében is :) Még nem tudom, hogy 20-on évesen én milyen leszek. Remélem azért segítettem valamennyit! F/16
De ha semmi esélyem, és szerinted b_zi, akkor mit akart tőlem????
Soha nem kereset előtte, egyszer csk felbukkan az életemben , felkavar és elmegy. Ez mi? Könyörgöm.
Egyébként még annyit, hogy nem egyszer láttam, hogy néz rám. Topp volt rajtam és csípőnadrág, kint volt a hasam, azt hittem levetkőztet a szemével.
NEM B_zi, komolyan.
Attól, hogy levetkőztet a szemével még nem biztos, hogy akar valamit. Csak egyedülálló férfi mint mondtad :)
Amúgy keresd fel, mert ha nem igazán beszéltetek "azóta", akkor pláne nem tudom miben reménykedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!