Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tett vele külföld?
A barátommal már elég régóta együtt vagyunk, 2 éve és 8 hónapja. Most külföldön tanul 3 hete, jövőhéten jön haza. Mielőtt kiutazott volna, volt egy gond: úgy éreztem, hogy ellaposodott a kapcsolatunk, rendszeressé vált nagyon. Félbehagytuk a megoldást, mert addig gondolkodtunk mindketten a jó megoldáson. Annyiban maradtunk, hogy mindent átbeszélünk, amint hazaér. SMS-ben egyik nap azt írta, hogy minden rendben van vele, szeret, hiányzok neki, másnap meg már nagyon más volt. Mikor felhívott, már akkor hallottam a hangján, hogy valami gond van. Azt mondta, hogy sokat gondolkozott kettőnkről, most nyugodtan tudott. Aztán kaptam egy újabb SMS-t. Azt írta hogy szakítani szeretne velem, de majd ha hazajön, átbeszélünk mindent. Nem értem, hogy mi történhetett ennyi idő alatt vele. Mit tanácsoltok? Mitől lehet most ilyen? Egyáltalán nem vall rá az ilyen viselkedés. A környezetemben mindenkit meglepett, hogy mit csinált.
Veletek történt már hasonló? Ha igen, mi lett a vége?

Nos én másfél éve külföldön lakom!
Itt tanulok stb.
Nem feltétlenűl "kell", hogy másik csaj legyen a dologban!
Nos külföldön tanulni nem egy könnyű dolog. Úgy értem, hogy új környezet, új barátok stb. -> nem gondolod, hogy ez változtatta meg őt ?
Mióta énis kint lakom külföldön, egyszerűen már nem tartom senkivel a kapcsolatot.. néha-néha msn stb. de semmi sem olyan mint régen volt ... "az a szoros összetartás" már nincs meg!
Most nagyon le-köt a tanulás, meg új barátaim is lettek ... Imádok suliba járni, hiszen sok élményem is van ... belecseppentem egy nagy városi életbe és teljesen megváltoztatott...
Nem gondolod, hogy ez a barátodra is ugyen ez hatott? ... hiába szeret, meg hiányzol neki, de benne már kialakult egy "másfajta élet". Talán végleg megtetszett neki a környezet és úgy döntött, hogy továbbra is kint marad?!
Távol vagytok egymástól... és írtad, hogy "Mielőtt kiutazott volna, volt egy gond: úgy érezted, hogy ellaposodott a kapcsolatotok." Nos ha már akkor sem volt minden rendben, akkor ez a távollét még jobban eltaszított titeket egymástól. Ha tényleg elhidegűltetek egymástól mielött kiutazott volna, gondolkodj el ezon, hogy akkor mennyi ideig tartott volna ez a kapcsolat, ha nem is utazott volna ki? Rendbe lehetett volna hozni?
kérdezd meg tőle, mik a szándékai a jövőben, és akkor talán megérted, hogy miért döntöt így ...
14/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!