Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföld nélkülem? Normális dolog?
Figyelt kérdés
Most lesz júliusban 1 és fél éve hogy járok a csajommal, (2x már összevesztünk) nem is olyan régen békültünk ki, de ő külföldre utazott 1hétre és otthon hagyott.és nem is hivott fel.. Ami engem bánt mert ha én szoktam menni külföldre mindig hivtam magammal! Ez normális? Vagy már nem is szeret?2009. jún. 1. 23:15
1/1 anonim válasza:
1 het... ur isten.
Szerintem nem ezen mulik, hogy szeret-e. Gondolom szolt elore, hogy elutazik, nem csak ugy lelepett - valoszinuleg nem tudott magaval vinni (csaladi kirandulas, akarmi). Amugy meg kulfoldrol neha eleg bonyolult a telefon. Mivel nem tul hosszu idorol van szo, es nem sokara hazaerkezik, esetleg beszeld meg vele, hogy neked ez nem esett jol, szervezzetek nyarra valami kozos, egy hetes kulfoldi kiruccanast, es beke van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!